Затвори

Декларация за поверителност

Защита на личните данни

МИТ Прес ООД, наричано по-долу „Издателството", уважава конфиденциалността на въведената от Вас информация и се ангажира да гарантира нейната неприкосновеност.

МИТ Прес не гарантира за защитата на вашите лични данни на други интернет сайтове, до които достигате чрез препратки от www.manager.bg - те може да имат друга политика за защита на личните данни. Препоръчително е да се запознаете с нея допълнително.

Защита на личните данни

От МИТ Прес ООД

22 февруари 2010 г.

Събиране и използване на лични данни

МИТ Прес събира лични данни за потребителите, посредством регистрационната форма и попълнените заявки за покупка. Издателството гарантира, че няма да използва тази информация във Ваша вреда и няма да допусне нейното предоставяне на трети лица, извън необходимото за осъществяването на плащането и доставката на продуктите, освен в случаите, когато:

  • е получил изричното Ви съгласие при регистрацията или в по-късен момент;
  • информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация, при спазване на законово установените процедури;
  • в други предвидени в закона случаи.

Събраната от МИТ Прес информация се използва единствено за следните цели:

  • Реализиране на направената от вас поръчка - осъществяване на плащане и доставка;
  • Предлагане на нови стоки и/ или услуги (безплатни или платени), които МИТ Прес пуска на пазара (ако изрично при регистрацията сте се съгласили да получавате подобна информация);
  • Предлагане на актуални промоции на издателството (ако изрично при регистрацията сте се съгласили да получавате подобна информация);
  • Предлагане на актуални промоции, нови продукти и/ или услуги, които партньори на МИТ Прес пускат на пазара (ако изрично при регистрацията сте се съгласили да получавате подобна информация).

МИТ Прес може да използва събраната информация още за:

  • Провеждане на вътрешни проучвания с цел по-добро обслужване на своите клиенти;
  • Да изготвя вътрешни статистики;
  • Да предоставя статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели и/ или рекламни агенции, които водят статистика за кликанията върху техните рекламни банери и линкове.

Подобни проучвания ще бъдат предоставяни като агрегирана и анонимна информация, която при никакви обстоятелства и/ или каквито и да било условия не разкрива лични данни за индивидуални потребители.

Възможност за избор

Регистрацията на сайта Ви дава възможност за избор, що се касае до комуникацията между Вас и Издателството.

Ако желаете да бъдете информирани относно нови продукти и/ или услуги, актуални промоции, както и за функционални или технически промени в сайта, трябва да отбележите съответната опция в регистрационната форма или да се абонирате за електронния бюлетин на издателството.

Имате също възможност да изберете дали да получавате промоционална информация от партньори на МИТ Прес. В такъв случай, моля отбележете съответната опция в регистрационната форма.

Отписване

Ако не желаете да получавате промоционална информация от МИТ Прес или от партньори на издателството, може да уведомите издателството във всеки един момент на адрес: contacts@manager.bg

Актуализиране на информацията в "Профил"

За нас е важно да разполагаме с пълна, вярна и актуална информация за Вас, с оглед избягването на каквито и да било недоразумения и проблеми, свързани с доставките на поръчаните от Вас продукти и/ или услуги или да пропуснете кореспонденция, която е важна за Вас като клиент на издателството.

В тази връзка, моля актуализирайте, когато е необходимо, информацията в своя профил на сайта, както и предпочитанията си, що се отнася до комуникацията между вас и издателството.

Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Людмил Даскалов, директор на Легранд България представя програмата ELIOT.

Кристиан Викторов е изпълнителен директор и един от основателите на стартъпа NemeSys Infosecurity. Завършил е бакалавърска степен по ИТ бизнес мениджмънт в училището по бизнес на Aston University в Англия. Има опит в консултантската практика по киберзащита и подсигуряване на ИТ рисковете на PwC във Великобритания. Член е на Британското компютърно общество (The British Computer Society). Има сертификат за владеенето на принципите по управление на информационна защита (CISMP).

Цитат на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 23.06.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 22.06.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.79979
0.55562
CNY
10
2.56257
3.90233
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.2183
0.450796
RUB
100
2.92866
34.1453
USD
1
1.75112
0.571063