Затвори

Технологичният сектор успя да изведе борсите на зелено

Индексите от двете страни на Атлантика отчетоха съществени промени през последната една седмица. Инвеститорите бяха...

Опит за поскъпване на еврото

Поскъпването на еврото загуби импулса си в средата на седмицата, когато единната валута достигна 1.1875 долара и не...

Стойне Василев е независим финансов коуч, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

5 неща, които могат да бъдат и актив, и пасив

Има много хора в България, които предпочитат да спестят 1 лев, вместо да го похарчат и това да им донесе ползи за 5...

Shutterstock

Квебек - прецедент на Каталуния

Кризата в Каталуния, откъдето големи компании преместват свои централи заради опасения да не бъдат отрязани от общия...

Стойне Василев е независим финансов коуч, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Няма да е все така...

Всеки от нас трябва да има в джоба си бележка, на която пише „Няма да е все така“, за да му напомня, че нещата са...

Референдумът в Каталуния отшумя на борсите в Европа

Фондовите борси в САЩ и Европа приключиха изминалата седмица предимно с повишения, но референдумът в Каталуния хвърли...

Соня Момчилова, авторката на този текст, е дългогодишен журналист и политически пиар, бивш директор на пресцентъра на Министерство на правосъдието, бивш директор на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи и бивш директор на пресцентъра на Министерство на транспорта и комуникациите.

 

Сърце като паница леща

Кое е онова нещо, дето все сърце не ни дава да не дадем? Да не предложим, да не почерпим, да не се отчетем, да не...

Цветослав Цачев, Елана Трейдинг

Слаб ръст на щатската валута въпреки икономическите новини

Доларът се покачи до най-високото си равнище за последните седем седмици, но не успя да регистрира съществен ръст за...

Снимка: Guliver/Getty Images

Мадрид надвива каталунската независимост, но на каква цена?

Силовите решения на централната власт са стряскащ сигнал не само към привържениците на откъсването на автономната...

Акад. проф. д-р Иван Миланов, дмн, завършва медицина във ВМИ, София през 1981 г. Работи като участъков терапевт в Общинска болница гр. Своге. През 1983 г. започва работа като асистент по клинична електромиография в Медицинска Академия (ИСУЛ). От 1984 г. работи в отделение по дегенеративни и демиелинизиращи заболявания на Специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум”. Придобива клинична специалност по неврология през 1986 г. През 1997 г. е избран за  доцент по неврология и началник отделение, а от 2001 г. е професор и изпълнителен директор на Университетската болница “Св. Наум”. През 2004 – 2008 година е зам. ректор на Медицински университет – София. През 2012 г. е избран за член кореспондент, а през 2015 г. – за академик на Българска Академия на Науките. От 1990 г. е доктор по медицина, а от 1998 г. – Доктор на медицинските науки. Специализира двигателни нарушения в Канзаският университет – САЩ, Kansas city, Kansas при проф. W. Koller. Специализира и по проблемите на главоболието в Университета на гр. Pavia – Италия при проф. G. Nappi и проф. G. Sandrini.

Има над 550 научни публикации, голяма част от тях  в престижни западни списания. Неговите публикации са цитирани над 2500 пъти в престижни западни научни издания. Автор е на повече от 60 монографии и учебници по неврология. Има съвместни научни разработки с колективи от Университета на гр. Pavia и от Канзаския университет.

Член е на Ню-Йоркската академия на науките (NYAS), на Международната асоциация за изучаване на болката (IASP) и на Световната асоциация по двигателни нарушения (Movement Disorders Society). Член е на панелите по неврология, по главоболие и по множествена склероза на Европейската Академия по Неврология (EAN) и на бордовете на Европейското дружество по главоболие (EHS), Дунавската неврологична асоциация, на съвета на Европейския комитет за лечение и проучвания на множествената склероза (ECTRIMS) и на Научния комитет на Дружество за изучаване на невропротекция и невропластичност (SSNN). Председател е на Българското дружество по неврология, Българската асоциация по двигателни нарушения и множествена склероза, Българската асоциация по клинична електромиография и евокирани потенциали и на дружеството по главоболие и болка. Заместник председател на Българската асоциация по невропротекция и невродегенерация. Член на управителния съвет на „Българска сърдечна и съдова асоциация“.

Носител на международната награда “Kauchtschischvilli” на Световната асоциация по главоболие за 1996 г. Носител е на наградата “Проф. Д-р Константин Чилов” за 2005 и 2009 г., „Панацея златна” за 2009 година и Signum Laudis I степен Aesculapius през 2016 година.

 

 

Най-много депресии при малкия бизнес

- Академик Миланов, ако един човек работи много, непрекъснато е в стрес, преследва трудни, понякога непостижими задачи...

Страници

Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Манипулацията е лесна за прилагане, ефектът настъпва много бързо, още след първата процедура и е дълготраен, казва д-р Юлиан Йорданов, хирург в Първа градска болница и главен лекар в Clínica Liberty България

тол система

Снимка: Дияна Георгиева / Мениджър Нюз

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 17.10.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 16.10.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.69865
0.588703
CNY
10
2.5145
3.97693
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.20368
0.453786
RUB
100
2.89847
34.501
USD
1
1.65706
0.603478