Затвори

През лятото има засилено присъствие на каталунската полиция в метрото

Снимка: Guliver / Getty Images

Кадър от мястото, публикуван в Twitter /Arturo Fernández

Снимка: Guliver / Getty Images

15 фотошоп гафа в корици на списания

В лъскавите корици на списанията, рекламните брошури и каталозите обработването с "Фотошоп" е традиционен способ за усъвършенстване на образите. Историята на издателската дейност обаче помни и доста смешни и абсурдни случаи, в които вместо да "изпишат вежди", фоторедакторите "избождат очи".

15 от тях припомня Business Insider. Авторите в американския сайт представят фотогалерия с най-лошите фотошоп гафове при обработването на снимки на знаменитости, показвани на кориците на списания.

Примерите са следните.

Опра Уинфри била на върха на славата, когато се появила на тази корица на списание TV Guide през август 1989 г. Проблемът обаче бил, че това всъщност не е съвсем тя. Снимката показва главата й, монтирана върху тялото на звездата от 60-те години на 20 век Ан-Маргрит. Монтажът се случил без разрешението на ТВ водещата. По-късно неин представител коментирал пред агенция АП, че тя не би позволила да я снимат по този начин – върху куп пари.

 

Деми Мур през годините си спечели слава с корици в списания, особено с тази във Vanity Fair, в която е бременна, но тук, в броя на списание W от декември 2009 г., създаде повод за противоречиви реакции с твърде слабия си силует и липсата на кокал на бедрото.

Певицата Фейт Хил пък се появи на юлската корица на Redbook от 2007 г. без бръчки, без оформено ляво рамо, с почти несъществуващ гръб.

Тенис звездата Анди Родик вероятно не е могъл да познае бицепсите си на корицата на списание Men's Fitness. Вляво виждате негова реална снимка.

Скандалната бивша американска футболна звезда О'Джей Симпсън се появи на кориците на две списания - "Нюзуийк" и "Тайм". В случая на "Тайм" обаче ликът му видимо беше направен да изглежда по-тъмен, с по-тъмна кожа, така че да се стори на читателя по-мрачна фигура.

Актрисата Дрю Баримор без ляво бедро.

Певицата Кейти Пери се появи по бельо на корицата на списание "Роулинг Стоун" през август 2008 г. Наблюдателни читатели обаче забелязаха, че бюстът й е повдигнат, кожата й загладена и направена да изглежда съвършена – без бръчки, с няколко премахнати бенки.

Ким Кардашиян на корицата на списание Complex ot 2009 г. Запитана за манипулацията на снимката в областта на бедрата й, по-късно тя коментира "И какво?! Имам малко целулит. Кое момиче с извивки го няма?"

........................

Утре очаквайте продължението!

 
Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Теодор Димитров e изпълнителен директор на българския стартъп за производство и доставка на матраци Amber. Завършил е Американския университет в България през 2014 година. Кариерата му започва в малката българска фирма ИВЕЛ 93 в Благоевград, която произвежда шоколадови изделия, където е бил търговски представител и мениджър на търговски екип.

Снимка: Личен архив

Айвазовски парк в Поморие - една от най-атрактивните възможности за инвестиции в имот

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: Shutterstock

Валутен калкулатор

Валутен курс за 17.08.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 17.08.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.72914
0.578322
CNY
10
2.50394
3.99371
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.15175
0.464738
RUB
100
2.81524
35.521
USD
1
1.67208
0.598058