Затвори

КАТЯ ДИМИТРОВА е собственик и управляващ партньор на "Интерпартнерс" - комуникационна група с три самостоятелни бранда: "Интерпартнерс", "Интеримидж" и TVLowCost. Присъединява се към екипа две години след създаването на агенцията през 1992 г. и е начело на компанията, на която по-късно става основен собственик. Магистър по масови комуникации от УНСС, с професионални специализации по реклама, пиар и кризисен мениджмънт в Белгия и Германия. Владее свободно четири чужди езика: английски, френски, испански и руски. Председател е на Българската асоциация на пиар агенциите (БАПРА) и консултант на редица корпоративни и публични проекти.      

 

25 години "Интерпартнерс"

За нас няма големи и малки клиенти - има интересни проекти, търсещи решение, споделя Катя Димитрова, управляващ...

Милен Бонкалов се присъединява към "Орифлейм" през 2002 г. като търговски директор, а от 2007 г. е управител. От 2008 до 2010 г. отговаря паралелно и за македонския пазар. От 2011 до 2013 г. поема управлението на "Орифлейм Румъния". През 2013 г. се завръща в България и отново оглавява офиса у нас. Магистър по финанси от УНСС. Председател е на българския клон на Асоциацията за директни продажби.

50 години "Орифлейм"

Направихме индустрията за красота достъпна за всеки, консултантите ни печелят много над средната заплата за страната,...

ИРЕНА ЖОТЕВА е управител и собственик на HILL International Bulgaria. Присъединява се към компанията в началото на 2002 г. като психолог, след това две години е ръководител "Приложна психология". През 2004 г. става изпълнителен директор, а пет години по-късно - управител и съдружник. От април 2015 г. е едноличен собственик. Преди това е работила като HR специалист в производствена компания. Има магистърска степен по психология от Софийския университет "Св. Климент Охридски" и магистърска степен по бизнес администрация от CITY University, Seattle, Washington. Професионален коуч към Erickson College International, акредитиран към Международната коучинг федерация (ICF). От 2006 г. преподава в магистърската програма "Трудови пазари и развитие на човешките ресурси" на Софийския университет.

25 години HILL International в България

Интервю с Ирена Жотева, управител и собственик на първата западноевропейска HR компания, отворила офис у нас - Госпожо...

Димитър Чекелев е основател и собственик на фирма "Консуматив" ЕООД. В самото начало, през далечната 1992 г., той започва с най-близките хора от семейството си - майка, баща, брат и по това време все още приятелката на брат му (сега вече съпруга). Днес фирмата е водещ фактор при дистрибуцията на консумативи за голяма част от хотелите по Българското Черноморие. Още от студентските си години работи заедно със своите братовчеди Жоро и Мирослав Ангелови и заедно създават "Мегапорт" ООД, чийто завод се превърна в лидер на Балканския полуостров в производството на полимерни и кополимерни фолиа, опаковки и материали. 12 години Димитър Чекелев е бил търговски директор на компанията. След като се дипломира със специалност "Търговия" в Икономическия университет във Варна, решава да опита сам нов бизнес и така създава "Консуматив". Тя започва да дистрибутира професионални почистващи пособия и препарати, санитарни хартии, материали за еднократна употреба.  Фирмата е стъпила на утвърдена концепция, която съчетава продажбата и доставката на богата гама професионални продукти и консумативи до крайния клиент. Основният є склад е разположен на 4 дка площ с 1000 палетоместа. Паралелно с менажирането на склада, като негови прототипи Димитър създава и малки магазини в повечето населени места край морето. Започва с обект в Несебър за найлонови торбички, а днес магазините вече наброяват 16 от Варна до Лозенец.

Снимка: Татяна Стефанова

Хората край морето от поколения знаят, че ден година храни

За да просперира един сезонен бизнес, помагат силната мотивация, реинвестирането на печалбата и сплотеният екип, смята...

"Поехме към дестинация "Бъдеще", обяви в официалното си обръщение Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка.

Пощенска банка празнува четвърт век

Годината е 1991. Пощенска банка отваря първия си клон у нас само с 20 служители. Днес финансовата институция,...

Домакинът Хуан Карлос Пералехо и официалните гости разрязаха символично тортата, направена с продукти на Нестле, след което всички служители имаха възможността да се почерпят и поздравят по случай юбилея.

Нестле празнува 150 години "Добра храна, добър живот"

С торта от 5 кв.м. Нестле България отпразнува днес в двора на централния си офис в София и във фабриката за сладолед...

"Домейн Бойар" събра елита във виното от цял свят за 25-годишен юбилей

Над 100 вина от най-големите световни марки бяха представени на специалното изложение SPRING WINE TASTING, организирано...

През ноември 2015 г. "Домейн Бойар" получи приза Superbrand - лидер в категорията "Вино". Високото признание за марката и нейните продукти е в резултат на независимо проучване, проведено у нас от глобалната програма Superbrands през октомври 2014 г.

Фантастичните 25

За 25-те години, откакто съществува, "Домейн Бойар" успя не просто да оцелее през всички години на преxода, но да...

Работим за нашите клиенти

10 години „Стантън Чейс” в България. Осмели се да успееш!

Стартирахме бизнеса си в България преди 10 години, следвани от амбициозни мечти и безброй цели. Пред нас стояха...

Първата бира на България пуска юбилейно нов продукт на пазара

Наздраве за 135-годишен юбилей казва Каменица с най-новата си бира - "Старо пиво". Специалният продукт е едно истинско...

Страници

Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Людмил Даскалов, директор на Легранд България представя програмата ELIOT.

Кристиан Викторов е изпълнителен директор и един от основателите на стартъпа NemeSys Infosecurity. Завършил е бакалавърска степен по ИТ бизнес мениджмънт в училището по бизнес на Aston University в Англия. Има опит в консултантската практика по киберзащита и подсигуряване на ИТ рисковете на PwC във Великобритания. Член е на Британското компютърно общество (The British Computer Society). Има сертификат за владеенето на принципите по управление на информационна защита (CISMP).

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: Shutterstock

Валутен калкулатор

Валутен курс за 27.06.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 27.06.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.79714
0.55644
CNY
10
2.5449
3.92943
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21323
0.451828
RUB
100
2.93876
34.028
USD
1
1.7342
0.576635