Затвори

Официален дебют на деветместния Renault Trafic Spaceclass

Изцяло новият ван за корпоративни и частни клиенти с място за до девет човека - Renault Trafic Spaceclass бе официално показан пред широка публика. Той събира първи впечатления не къде да е, а на Филмовия фестивал в Кан. Луксозният ван ще бъде официален транспорт на корпоративни клиенти, гости и известни личности на фестивала, който тази година чества 70-годишен юбилей и се открива утре, 17 май.

„TRAFICSpaceClass е напълно нов продукт, който отговаря на изискванията на клиентите, търсещи най-добрия в класа комфорт и пътно поведение. Избрахме Филмовия фестивал в Кан за представянето на този луксозен автомобил, за да покажем, че може да се използва ефективно от известни личности и бизнесмени на път за летището”, заяви Ашвани Гупта, Старши вицепрезидент, отговарящ за лекотоварната гама на Renault - Nissan

С място за до девет човека, Trafic Spaceclass предлага водещ в класа простор и комфорт. Гъвкавият дизайн на седалките, разположени върху релси на втори и трети ред, позволява над 50 различни конфигурации, уникално за сегмента качество. Ванът се цели към корпоративните клиенти, поставящи ударение върху комфорта за всички пътници, независимо от продължителността на пътуването. Той е особено подходящ за компании и хотели, предлагащи транспортни услуги. TRAFICSpaceClassще се хареса също на частни клиенти, големи семейства например, търсещи огромно вътрешно пространство и гъвкавост.

Всеки пътник се радва на най-високи нива на комфорт, гарантирани му от затъмнени задни стъкла, регулируем климатик, индивидуални LED светлини за четене и ексклузивна кожена тапицерия. Trafic Spaceclass  може да се трансформира в мобилен офис с въртящи се седалки и подвижен централен таблет, съдържат безброй отделения за съхранение. Всички нива на оборудване разполагат с 220-волтови- и USB-входове за зареждане на лаптопи и електронни устройства.

Арматурното табло на вана се отличава с множество практични и отличителни детайли, включително облицован с кожа волан, отделения за съхранение, хромирани и черни гланцирани елементи. Седем инчовият екран е предназначен за навигационната система MediaNav Evolution или R-Link Evolution с Android Auto, там може да следите образа от камерата за обратно виждане.

Renault Trafic Spaceclass ще бъде лансиран през септември 2017 на основните европейски пазари.

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Xperia XZ1 Compact - винаги там, накъдето политат мечтите ви

Никола Янев, президент на предприемаческата организация Start It Smart

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: Shutterstock

Валутен калкулатор

Валутен курс за 15.12.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 15.12.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.67609
0.596627
CNY
10
2.50677
3.9892
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21616
0.451231
RUB
100
2.81397
35.537
USD
1
1.65664
0.603631