Затвори

Започна седми сезон на "Игра на тронове"

Кит Харингтън като Джон Сноу. Снимка: HBO

В САЩ вече се излъчи първият епизод от 7 сезон на епичната сага "Игра на тронове". Това се случи в неделя вечерта по канал HBO. Зрителите на австралийския канал Foxtel, също вече имаха щастието да видят първите моменти от развоя на предпоследния сезон на поредицата.

"Когато бях лорд-командир на Нощния страж аз екзекутирах мъжете, които ме предадоха. Но аз няма да накажа хората за греховете на техните бащи и няма да прогоня едно семейство от дома му."

Само това ще ви подскажем като реплика от първия епизод, цитирана от The Guardian.

На българските зрители им предстои да разберат, за какво говори Джон Сноу и какви са плановете на Санса. До къде ще стигне Аря в жаждата си за мъст? Дали Церсей или Денерис ще се възкачат на престола на Седемте кралства и каква ще бъде ролята на Джон и Тирион? Какво знаем и не знаем всъщност за тях двамата? Ще победят ли огнедишащите дракони ледените хора, настъпващи отвъд вала? Ще съумеят ли владетелите от Вестерос да надмогнат стремежа си за власт, за да се обединят срещу смъртната заплаха, която идва от север със зимата? Защо Нощният крал белязва Бран и какво означава това?

Как съдбата ще срещне двамата смъртни врагове, братята Клейген? Ще успее ли Тортмунт да разтопи сърцето на Бриен от Тарт? Какво се крие зад топлите погледи между Сив червей и Мелисандей? Ще се раздели ли Теон Грейджой със самоличността на Смрад? Кои са новите лица, с които ще ни запознае сериала и каква ще бъде ролята на музиканта Ед Шийрън във фантастичната история.

Безчет са въпросите, на които чакаме отговор. Но чакането вече приключи. Започна седми сезон на "Игра на тронове" и никой не знае, какво наистина предстои, защото няма написани книго по настоящата история. И все пак, дали някои от елементите, които Мартин разгръща в романа си, а липсват във филмовата поредица, няма да се прокраднат най-после и в сериала и да дадат отговор на някои задушаващи ни въпроси като, в какво се състои действителната сила на вала и каква бе огромната роля на вълчищата за децата на Севера?

Предстои да разберем.

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Xperia XZ1 Compact - винаги там, накъдето политат мечтите ви

Никола Янев, президент на предприемаческата организация Start It Smart

Под елегантния и красив корпус се крие и не по-малко впечатляваща мощ

Цитат на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 17.11.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 17.11.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.67222
0.598007
CNY
10
2.49981
4.0003
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.1881
0.457018
RUB
100
2.7922
35.8141
USD
1
1.65819
0.603067