Затвори

Дни на кариерата в УНСС на 1 декември

На 1 декември в УНСС ще се проведе седмото поредно издание на кариерния форум „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. За поредна година това събитие ще срещне студенти и млади специалисти с представители на над 70 български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в изброените сектори. Форматът на събитието се е доказал през годините, като позитивните отзиви на участниците и посетителите свидетелстват, че и двете страни намират реални ползи от тази целодневна среща.

На първо място, студентите и младите специалисти имат възможност да се срещнат накуп с десетки утвърдени работодатели, опериращи на българския и международния пазар. Подобна възможност е истинско улеснение за тях и им гарантира, че ще получат примамливи предложения за стаж или работа. Освен това, младите хора ще имат възможност да проучат пазара на труда и да сверят представите си с реалната картина. Не е за подценяване и фактът, че посещавайки щандовете на различните изложители, ще им се удаде възможност да проверят и уменията си за провеждане на интервю за работа. Срещите с работодателите са именно това – кратки интервюта за работа, имащи за цел да установят доколко съвместими са двете страни в процеса, и каква е вероятността те да работят заедно и в бъдеще.

В рамките на изложението ще се проведат и множество практически работилници, по време на които компании ще представят реални казуси от практиката си. Благодарение на тези уъркшопи посетителите ще научат повече за фирмената философия и култура на дадената компания, както и подробности за вакантните позиции.

Кариерните консултанти на JobTiger Recruitment ще бъдат на място и ще съветват всеки заинтересован от изграждането на „персонален бранд“. Това безспорно ще подобри шансовете на младежите, когато им се наложи да общуват с потенциални работодатели.

Всички, които активно и целенасочено си търсят работа, е добре да си носят разпечатани автобиографии, за да могат да ги предоставят на работодателите при поискване. Полезно би било също, ако те имат приготвено и кратко вербално резюме, с помощта на което да презентират себе си при установяване на контакт с изложители.

Организатор на събитието е JobTiger, а Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, традиционно, подкрепят инициативата.

Входът е свободен.

 

Етикети
Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Xperia XZ1 Compact - винаги там, накъдето политат мечтите ви

Никола Янев, президент на предприемаческата организация Start It Smart

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 18.12.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 18.12.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.67854
0.595756
CNY
10
2.50571
3.99088
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21729
0.451001
RUB
100
2.82854
35.3539
USD
1
1.65819
0.603067