Затвори

Дни на кариерата в УНСС на 1 декември

На 1 декември в УНСС ще се проведе седмото поредно издание на кариерния форум „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. За поредна година това събитие ще срещне студенти и млади специалисти с представители на над 70 български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в изброените сектори. Форматът на събитието се е доказал през годините, като позитивните отзиви на участниците и посетителите свидетелстват, че и двете страни намират реални ползи от тази целодневна среща.

На първо място, студентите и младите специалисти имат възможност да се срещнат накуп с десетки утвърдени работодатели, опериращи на българския и международния пазар. Подобна възможност е истинско улеснение за тях и им гарантира, че ще получат примамливи предложения за стаж или работа. Освен това, младите хора ще имат възможност да проучат пазара на труда и да сверят представите си с реалната картина. Не е за подценяване и фактът, че посещавайки щандовете на различните изложители, ще им се удаде възможност да проверят и уменията си за провеждане на интервю за работа. Срещите с работодателите са именно това – кратки интервюта за работа, имащи за цел да установят доколко съвместими са двете страни в процеса, и каква е вероятността те да работят заедно и в бъдеще.

В рамките на изложението ще се проведат и множество практически работилници, по време на които компании ще представят реални казуси от практиката си. Благодарение на тези уъркшопи посетителите ще научат повече за фирмената философия и култура на дадената компания, както и подробности за вакантните позиции.

Кариерните консултанти на JobTiger Recruitment ще бъдат на място и ще съветват всеки заинтересован от изграждането на „персонален бранд“. Това безспорно ще подобри шансовете на младежите, когато им се наложи да общуват с потенциални работодатели.

Всички, които активно и целенасочено си търсят работа, е добре да си носят разпечатани автобиографии, за да могат да ги предоставят на работодателите при поискване. Полезно би било също, ако те имат приготвено и кратко вербално резюме, с помощта на което да презентират себе си при установяване на контакт с изложители.

Организатор на събитието е JobTiger, а Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, традиционно, подкрепят инициативата.

Входът е свободен.

 

Етикети
Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Елена Дречева е изпълнителен директор на "Коника Минолта Бизнес Солюшънс България" ЕООД от 2005 г. Завършила е стопанско управление и международни отношения в СУ "Св. Климент Охридски". Работи в ИТ сектора повече от 17 години. Снимка: Юлиян Донов

Манипулацията е лесна за прилагане, ефектът настъпва много бързо, още след първата процедура и е дълготраен, казва д-р Юлиан Йорданов, хирург в Първа градска болница и главен лекар в Clínica Liberty България

тол система

Снимка: Дияна Георгиева / Мениджър Нюз

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 20.10.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 20.10.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.6865
0.592944
CNY
10
2.50052
3.99917
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.18229
0.458234
RUB
100
2.88182
34.7003
USD
1
1.65496
0.604244