Затвори

Стотици испанци и туристи запазиха минута мълчание вчера в памет на жертвите на терористичния акт.

Снимка: Guliver / Getty Images

 

Барселона

Снимка: Guliver / Getty images

Снимка: Guliver / Getty Images

Дрис Оукабир

Снимка: Каталунската полиция

През лятото има засилено присъствие на каталунската полиция в метрото

Снимка: Guliver / Getty Images

Кадър от мястото, публикуван в Twitter /Arturo Fernández

Снимка: Guliver / Getty Images

Дните на кариерата срещат изискванията на работодатели и бъдещи служители

Аделина Костова, Мениджър Човешки ресурси в Нестле България.

 

Най-големият форум у нас за студентски стаж и кариера  „Национални дни на кариерата“ – Добра Кариера, Добър Живот" стартира официално от НДК, София днес. 16-то издание на събитието се провежда в 7 града в България – София, Варна, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас и Пловдив, а входът за посетители е свободен. Форумът, в който тази година се очаква да се включат над 150 фирми, среща  работодатели с ппотенциални служители, а студентите и младите специалисти имат все по-богати  възможности за професионална реализация. За изминалите 16 години „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно събитие в страната, но и като място, откъдето са започнали много кариерни пътища. На много от щандовете днес, от страна на фирмите стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години. За 16-та поредна година форумът се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, а дългогодишен Генерален спонсор е  Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България. За партньорството в полза на бъдещите успешни кариера разказва Аделина Костова, Мениджър Човешки ресурси в Нестле България.

- Г-жо Костова, защо Нестле България продължава да подкрепя активно най-големия кариерен форум у нас вече 14-та година?

- Партньорството ни с Job Tiger е в унисон с един от основните социални приоритети на Нестле - подпомагането на младежката заетост. Преди 14 години, ние видяхме в Националните дни на кариерата прекрасна възможност да се срещнем лице в лице с младите хора и да им помогнем да се подготвят адекватно за бъдещото си първо работно място – да разберат какво очакват от тях работодателите, как да се представят на интервю, как да изготвят своето CV. През годините редица младежи започнаха стаж при нас именно след срещата ни на форума, а някои от тях сега заемат ключови длъжности в компанията. Това ни дава увереност в партньорството ни с организаторите на форума и сме горди, че вече толкова години ние вървим заедно напред, водени от общата ни грижа към бъдещето на младите хора в страната.

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Теодор Димитров e изпълнителен директор на българския стартъп за производство и доставка на матраци Amber. Завършил е Американския университет в България през 2014 година. Кариерата му започва в малката българска фирма ИВЕЛ 93 в Благоевград, която произвежда шоколадови изделия, където е бил търговски представител и мениджър на търговски екип.

Снимка: Личен архив

Айвазовски парк в Поморие - една от най-атрактивните възможности за инвестиции в имот

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: pixabay

Валутен калкулатор

Валутен курс за 18.08.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 18.08.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.73282
0.577094
CNY
10
2.49685
4.00505
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.14483
0.466237
RUB
100
2.80485
35.6525
USD
1
1.66595
0.600258