Затвори

Брансън: Брекзит е най-голямата глупост!

"Брекзит" е най-голямата глупост, която можеше да се случи на Европа, на младите хора". Това бе едно от най-силните послания, които един от най-великите предприемачи в света, сър Ричард Брансън отправи от сцената на НДК тази вечер. Той говори близо два часа пред препълнената зала 1 на НДК по време на знаковата си първа визита у нас и първа публична лекция пред аудитория у нас.

Брансън пристигна рано следобед днес и на практика, още на летище София започна този дългоочакван разговор с хилядите си почитатели у нас като окуражи духът за предприемачество. Страна като България има нужда от колкото се може повече предприемачи заяви той.

По-късно в НДК той говори близо два часа как един бизнес става успешен. Лекцията му бе организирана на принципа Въпрос-Отговор - един от най-популярните формати, чрез които бизнесменът визионер не спира да споделя своя опит и в специално водената от него рубрика "Колонката на Ричард Брансън", правата за която са откупени от "Мениджър Нюз" и от април и читателите на нашия сайт имат възмоожност да четат най-актуалните му статии.

"Дядо ми е загинал от химическа атака в окопите край Белгия. Баща ми е воювал в Европа и най-великата идея - за Обединена Европа, бе съсипана с Брекзит. Надявам се това да приключи и младите хора във Великобритания да не губят своето бъдеще", отбеляза той. Сред публиката имаше и много негови фенове, пристигнали специално от Русия и Великобритания за изявата му у нас. Срещата му с всички негови почитатели завърши впечатляващо - той отлетя с балон на фирма "Артекс", основен спонсор на събитието.

 

Етикети
Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Людмил Даскалов, директор на Легранд България представя програмата ELIOT.

Кристиан Викторов е изпълнителен директор и един от основателите на стартъпа NemeSys Infosecurity. Завършил е бакалавърска степен по ИТ бизнес мениджмънт в училището по бизнес на Aston University в Англия. Има опит в консултантската практика по киберзащита и подсигуряване на ИТ рисковете на PwC във Великобритания. Член е на Британското компютърно общество (The British Computer Society). Има сертификат за владеенето на принципите по управление на информационна защита (CISMP).

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: pixabay

Валутен калкулатор

Валутен курс за 23.06.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 23.06.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.80244
0.554803
CNY
10
2.55955
3.90694
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.22747
0.44894
RUB
100
2.9337
34.0866
USD
1
1.7505
0.571265