Затвори

Стотици испанци и туристи запазиха минута мълчание вчера в памет на жертвите на терористичния акт.

Снимка: Guliver / Getty Images

 

Барселона

Снимка: Guliver / Getty images

Снимка: Guliver / Getty Images

Дрис Оукабир

Снимка: Каталунската полиция

През лятото има засилено присъствие на каталунската полиция в метрото

Снимка: Guliver / Getty Images

Кадър от мястото, публикуван в Twitter /Arturo Fernández

Снимка: Guliver / Getty Images

Брансън: Брекзит е най-голямата глупост!

"Брекзит" е най-голямата глупост, която можеше да се случи на Европа, на младите хора". Това бе едно от най-силните послания, които един от най-великите предприемачи в света, сър Ричард Брансън отправи от сцената на НДК тази вечер. Той говори близо два часа пред препълнената зала 1 на НДК по време на знаковата си първа визита у нас и първа публична лекция пред аудитория у нас.

Брансън пристигна рано следобед днес и на практика, още на летище София започна този дългоочакван разговор с хилядите си почитатели у нас като окуражи духът за предприемачество. Страна като България има нужда от колкото се може повече предприемачи заяви той.

По-късно в НДК той говори близо два часа как един бизнес става успешен. Лекцията му бе организирана на принципа Въпрос-Отговор - един от най-популярните формати, чрез които бизнесменът визионер не спира да споделя своя опит и в специално водената от него рубрика "Колонката на Ричард Брансън", правата за която са откупени от "Мениджър Нюз" и от април и читателите на нашия сайт имат възмоожност да четат най-актуалните му статии.

"Дядо ми е загинал от химическа атака в окопите край Белгия. Баща ми е воювал в Европа и най-великата идея - за Обединена Европа, бе съсипана с Брекзит. Надявам се това да приключи и младите хора във Великобритания да не губят своето бъдеще", отбеляза той. Сред публиката имаше и много негови фенове, пристигнали специално от Русия и Великобритания за изявата му у нас. Срещата му с всички негови почитатели завърши впечатляващо - той отлетя с балон на фирма "Артекс", основен спонсор на събитието.

 

Етикети
Коментари
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Теодор Димитров e изпълнителен директор на българския стартъп за производство и доставка на матраци Amber. Завършил е Американския университет в България през 2014 година. Кариерата му започва в малката българска фирма ИВЕЛ 93 в Благоевград, която произвежда шоколадови изделия, където е бил търговски представител и мениджър на търговски екип.

Снимка: Личен архив

Айвазовски парк в Поморие - една от най-атрактивните възможности за инвестиции в имот

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: pixabay

Валутен калкулатор

Валутен курс за 18.08.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 18.08.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.73282
0.577094
CNY
10
2.49685
4.00505
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.14483
0.466237
RUB
100
2.80485
35.6525
USD
1
1.66595
0.600258