Затвори

Брилянтни реклами, които печелят внимание в Кан - VI

Кадър от една от рекламите.

Светът на рекламата е насочил поглед към най-известния си конкурс всяка година - международния рекламен фестивал в Кан, Франция, Cannes Lions. 

Събитието се провежда от 17 до 24 юни. Както винаги, в него намират изява, признание и са отличавани от международно жури най-оригиналните, красиви, ефективни или високотехнологични рекламни инициативи от държавите по света. 

Водещото издание за маркетинг Adweek представя онлайн селекция на силните кампании, които се отличиха през последната година и със сигурност ще заслужат някои от призовете на фестивала - Златен, Сребърен или Бронзов лъв. 

Продължаваме да ви представяме в поредица тези наистина забележителни реклами и инициативи.

Ето какво още съдържа списъкът:

..............

"Doors of Thrones" - една реклама на ирландския туризъм, от Publicis Worldwide Лондон. През януари 2016 г. The Dark Hedges - вековен свод от сплели клони букови дървета, където HBO снима "Игра на тронове", беше засегнат от буря, която повали част от дърветата. В рамките на 10 седмици от Publicis и Tourism Ireland използваха падналото дърво, за да създадат 10 красиви врати, всяка от която изобразяваше сюжета от епизод от "Игра на тронове", сезон 6. 

.............

Лудата реклама на Kenzo “My Mutant Brain”, от Framework Лондон. Моделът Маргарет Куоли танцува в тази сдобила се със световна популярност реклама, която е филм на прочутия режисьор Спайк Джоунз. 

Още: Спайк Джоунз режисира новата, луда реклама на KENZO

...............

"Pocket Patrol" - една реклама на Samsung от Leo Burnett, Сидни. Агенцията работи със Samsung и Surf Life Saving Australia, за да създаде мобилно приложение за добавена реалност (AR), което помага да се повиши вниманието към риск No.1 на австралийските плажове - опасните приливи. Приложението даде възможност на потребителите да виждат опасности като подводни течения, както и скали под водата, кухи плитчини, използвайки комбинация от данни, качени от спасителите на мястото и сърфистки спасители, AR, GPS, компас, жироскоп, разпознаване на снимки. 

Коментари
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Людмил Даскалов, директор на Легранд България представя програмата ELIOT.

Кристиан Викторов е изпълнителен директор и един от основателите на стартъпа NemeSys Infosecurity. Завършил е бакалавърска степен по ИТ бизнес мениджмънт в училището по бизнес на Aston University в Англия. Има опит в консултантската практика по киберзащита и подсигуряване на ИТ рисковете на PwC във Великобритания. Член е на Британското компютърно общество (The British Computer Society). Има сертификат за владеенето на принципите по управление на информационна защита (CISMP).

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: Shutterstock

Валутен калкулатор

Валутен курс за 27.06.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 27.06.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.79714
0.55644
CNY
10
2.5449
3.92943
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21323
0.451828
RUB
100
2.93876
34.028
USD
1
1.7342
0.576635