Затвори

Това не е просто много голям магазин, в който продават мебели. Това е идея

Въртящ се стол FLINTAN

Онова, което в ИКЕА са мислили и са започнали да произвеждат в ранните години на 50-те, в наши дни е най-модерното и актуалното, и е вече стандарт. Една идея, начин на мислене, които ще бъдат наречени философия. И наистина, в който и да било техен продукт, във всеки детайл си личи отпечатъкът, оставен от тази философия.

Всичко, което виждате или преживявате в ИКЕА, е резултат от два въпроса. И това се отнася за всеки продукт, всяка форма на услуга, и всяко ъгълче на магазина. Ако нещо успее да премине изпитанието на първия въпрос, то би следвало да може да се справи и с втория. Въпросите са „Защо?” и „Как?”. За направата на нещо ново има нужда да се отговори на стотици пъти на въпроса „Защо?”, но накрая има само един отговор на въпроса „Как?”.

От дървото в гората, до дърводелския цех, от дизайна до изграждането, пакетирането и дистрибуцията. В каталога или в нета. Обслужването в магазина, докато се стигне най-накрая до стола, на който седите пред бюрото си. Чашата за кафе, в която сутрин си пиете кафето. Лампа, която включвате в заснежената понеделнишка утрин. Кошчето за боклук, което приютява не дотам добрите идеи. Фотьойла, в който обичате да се позадържите, когато ви се налага да помислите малко повече. Допълнителната масичка, на която да си оставите вестника, който не искате да дочетете точно в този момент. Чашите за вино, с които да си кажете „Наздраве” по случай рождения ден на колега. Всичките „лунички“, които изгасяте, докато излизате последен от офиса в петък вечер.

С изключение на няколко компютъра, принтерите и копирните машини, с ИКЕА можете да обзаведете напълно всеки един офис от пода до тавана. При това, в различни стилове и дизайн. Класически или модерен? Обикновено и непринудено или пък строго формално? Има огромен диапазон за избор и възможности за всякакви нужди. От малкия офис - до интериора на големите компании. И всичко това с много функционален дизайн и на цена, с която никой друг на пазара не може да се мери. Ами, всъщност никой по света. И ако към всичко това добавим и устойчиво мислене и производство, зеления и екологичен подход, се получава цяла компания.

Като се позамислим, ние прекарваме по-голямата част от времето, през което сме будни през делниците на работа, а не вкъщи. И затова, един практичен, добре изглеждащ офис, с добър дизайн, е не само важен, а от първостепенно значение. При това, не само относно представянето ви, а и за доброто ви здраве. Място, където креативността и функционалността могат да се слеят. Място, където приятното не си противоречи с ефективното. Място, където можем да работим и да растем.

Няма място, където фразата „формата следва функционалността” да е по-подходяща, както в случая с ИКЕА. И тук имаме предвид функционалност като едно по-широко понятие - като се започне от функционалността и преживяването от магазина, плоските пакети, и стигнем до цялостен интериор само в няколко стъпки. За мен величието живее в простотата. Да направиш сложното лесно. И именно в това ИКЕА е лидер.

Има само едно единственно нещо, с което в ИКЕА не разполагат и не могат да ви помогнат. Идеите и решенията, които да направят вас и вашата компания уникални.

Етикети
Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Xperia XZ1 Compact - винаги там, накъдето политат мечтите ви

Никола Янев, президент на предприемаческата организация Start It Smart

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 18.12.2017 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 15.12.2017 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.67609
0.596627
CNY
10
2.50677
3.9892
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21616
0.451231
RUB
100
2.81397
35.537
USD
1
1.65664
0.603631