Новото поколение в семейството на Honda в пълен състав у нас

Новото поколение в семейството на Honda в пълен състав у нас

Новото поколение в семейството на Honda в пълен състав у нас

Най-новите модели автомобили и мотоциклети на Honda представя на щанда си официалният вносител на марката за България Бултрако АД – традиционен участник още от първото автомобилно изложение.

Щандът на марката е с площ 400 кв. м, а за желаещите да закупят автомобил или мотоциклет Honda в рамките на автосалона, от Бултрако са подготвили атрактивни промоционални оферти.

При автомобилите най-голям интерес предизвиква четвъртото поколение на CR-V, което предоставя богато оборудване, удобство, ергономичност и изключителни за класа си комфорт и вътрешно пространство.

На автосалона Бултрако представя дизеловите 2.2 i-DTEC AWD LifeStyleBlack Edition, както и топ-версията 2.2 i-DTEC AWD Premium с елегантния Urban Edition аксесоарен пакет.

Другата новост е версията за 2013 г. на Civic с утвърдения и надежден 1.8 i-VTEC бензинов двигател и най-новото ниво LifeStyle с богато обрудване и аксесоарен екстериорен пакет Aero. Civic се предлага и с икономичните бензинов 1,4 i-VTEC (100 к.с. и 5,4 л комбиниран разход за 100 км), както и новия 1.6 i-DTEC, най-лекият и най-мощен дизелов двигател в класа си, предоставящ 120 к.с. при само 3,6 л/100 км комбиниран разход. Civic седан също присъства на щанда на Honda. Той е с бензинов 1.8 i-VTEC двигател, осигуряващ едновременно мощ и ефективност, куплиран с 5-степенна автоматична или 6- степенна механична трансмисия. Civic седан е олицетворение на класичекия, надежден, удобен и изгоден семеен седан от среден клас.

 Тук е, разбира се и флагмана на марката –Accord. Посетителите на изложението могат да се запознаят и с дизеловия двигател 2.2 i-DTEC, базиран на многократно награждаваната технология i-CTDi. Вредните емисии са намалени до минимум, а подобрената система за преработване на изгорели газове, показва стремежа на Honda да създава екологични и същевременно икономични автомобили. Двигателят е с мощност 150 к.с. при 4000 об/мин и въртящ момент - 350 Нм при 2000об/мин. Агрегатът е изработен от висококачествени материали и подобно на неговия предшественик е лек, още по-безшумен и икономичен.

На щанда е изложена и най-новата версия на малкия, но изключително функционален Jazzс 1,2 л с бензинов двигател. Последното поколение е с по-голямо вътрешно пространство, по- добра функционалност , по-мощни, но по-икономични двигатели, стилен и съвременен дизайн. Съхранено е всичко най-добро от предишния модел, а купето е по-голямо и леко наклонено напред, осигуряващо по-добра видимост и простор, особено в зоната на задната седалка и багажника. Новият 1,2-литров i-VTEC бензинов двигател (90 к.с.) е с подобрени характеристики и горивна ефективност.

 Много богата е гамата на мотоциклетите - 16 модела от всички категории. Почитателите на спортните машини ще останат доволни,тъй като на щанда присъства цялото семейство CBR - от най-мощния CBR 1000, през CBR 600, CBR 500, до малките кубатури за начинаещи мотористи CBR250 и CBR 125. Нови в къстъм категорията са VT 1300 и VT750C2B Black Spirit. Пътешествениците ще бъдат впечатлени от туринга CB 1100, както и хитовите VFR1200 и VFR 800. Премиера е и ATV машината TRX500. Широка е гамата и на новите скутери, като на първо място са представените миналата есен NSC50R, PCX и SH125, който е най-продаваният скутер наHonda в Европа, както и версиите за 2013 г. на популярния мъник Vision 50 и Wave 110.

За феновете на екстремното и адреналина са подготвени два професионални тренажора за мотоциклетисти, където всеки желаещ ще може не само да провери своите умения, но и да повиши квалификация си.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ