Премиерите на Мото-Пфое на Автомобилен салон София 2013

Премиерите на Мото-Пфое на Автомобилен салон София 2013

Премиерите на Мото-Пфое на Автомобилен салон София 2013

Jaguar Land Rover направи своята премиера в България по време на най-голямото автомобилно изложение у нас Автомобилен салон София 2013. Той бе една от новостите в гамата на Jaguar, Land Rover, Volvo и Ford, с които Мото-Пфое се представя на изложението.

Jaguar Land Rover бе представен лично от Джейси Шен, маркетинг директор на Jaguar Land Rover за Европа и Марк Биймънт, регионален мениджър за Източна Европа. За първи път пред българска публика се показват Jaguar F-TYPE, наследник на прочутите спортни модели на марката, и версията с двойно предаване на Jaguar XF, обещаваща още по-добра динамика при всякакви пътни условия.

При всъдеходите на щанда доминират новият Range Rover, Range Rover Evoque 2013 и Land Rover Discovery 4.  "Очаквайте новия Range Rover Sport. Той е конструиран на базата на Range Rover и е значително по-лек от предишния модел, запазвайки качествата на луксозен и високопроходим всъдеход.", заяви г-н Шен. На щанда на Volvo акцентът е върху „най-безопасния автомобил в света“ Volvo V40 Cross Country и наскоро осъвременените S60, XC60 и XC90.

Сред премиерите на Ford се открояват новият Ford Kuga, Tourneo Custom, обновената Fiesta и спортният Focus ST.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ