Стартира най-голямото автомобилно изложение у нас

Най-голямото автомобилно изложение у нас – „Автомобилен салон София 2013”, отваря врати утре, 15 юни, в 10 часа. Събитието се провежда за 21-и път и ще се проведе в Интер Експо Център – София.

Изложението традиционно отразява тенденциите в развитието на автомобилния бранш и среща директно потенциалните клиенти с представителите на автомобилните компании в страната. За периода между 15 и 23 юни посетителите на изложението ще могат да видят 35 премиерни за България автомобила (виж програмата на събитието). 

Това обаче далеч няма да е всичко. От общо над 160 експоната, които ще бъдат представени по щандовете на различните марки, 87 ще бъдат видени за първи път у нас. Към абсолютните премиери трябва да се добавят още и 15 нови модела, 24 фейслифта и 13 нови модификации, съобщи изпълнителният директор на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) Стефан Хаджиниколов. Той допълни, че като формат "Автосалон София 2013" се очертава като много мощно изложение.

В шестте зали и на откритите площи на Интер Експо Център - София ще бъдат представени и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар-аудио системи, а също така и лизингови компании, банки, застрахователи и други (виж каталога на събитието).

Истинско преживяване ще бъде посещението на автомобилното събитие, на него посетителите ще имат възможност изгодно да закупят някой от последните модели автомобили, а един ще има шанса да стане щастлив собственик на нова кола. За участие в томболата е необходимо да се попълни анкетна карта, в която трябва да се отбележи избраният автомобил между: Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, FORD FIESTA, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV, Škoda Citigo. Печелившият ще бъде изтеглен на 23 юни от 17:00 ч., в присъствието на представители на медиите.

Автомобилен салон София 2013 ще е отворен всеки ден до 23 юни включително от 10:00 до 20:00 ч. Входът за възрастни е 6 лв., а за деца, студенти и пенсионери - 3 лв.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ