Стилна премиера на Audi A3 лимузина в България

Стилна премиера на Audi A3 лимузина в България

Стилна премиера на Audi A3 лимузина в България

Audi A3 лимузина беше официално представен в България. За първи път у нас по време на автомобилна премиера бе използвана 360 градусова 3D проекция със сюжет. Стилното 3D видео демонстрира пред гостите в „Парадайз център” в София качествата на компактната спортна лимузина.

С новата версия седан на модела A3, марката Audi се включва с мощен старт в най-големия сегмент от световния автомобилен пазар – класa на компактните седани. Динамично оформеният модел с четири врати се отличава с всички силни страни на гамата модели A3 – модерна олекотена конструкция с ниско тегло, мощни и високоефективни задвижващи агрегати, както и многобройни решения от висша класа в областта на инфоразвлекателното оборудване и електронните системи за подпомагане на водача. Върхов модел в новата гама ще бъде версията S3 лимузина с максимална мощност 221 кВт (300 к.с.).

На българския пазар Audi A3 лимузина се предлага с четири четирицилиндрови мотора – два бензинови агрегата с работен обем 1.4 TFSI и 1.8 TFSI и два дизелови 1.6 TDI и 2.0 TDI. Цената на версията на А3 лимузина Attraction с базов мотор 1.4 TFSI започва от 48 308 лева, а с дизелов 1.6 TDI агрегат е със стартова цена 49 130 лева.

Audi A3 лимузина вече е на разположение на клиентите в дилърската мрежа на марката в България.

Почитателите на стилните возила и авангардните решения ще могат да се насладят на Audi A3 лимузина по време на специални сесии за тестово шофиране, които ще се проведат в периода 27 септември – 13 октомври, а стартовият пункт ще бъде Парадайз център, София.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ