Институтът за предприемачи на Сиско набира стипендианти

Институтът за предприемачи на Сиско набира стипендианти

Институтът за предприемачи на Сиско набира стипендианти

Институтът за предприемачи на Сиско започва кампания за набиране на стипендианти за своя първи обучителен курс в България „Стартиране на бизнес”.

Той ще стартира на 15 февруари, 2011 г. и ще продължи 2,5 месеца. Обучението е предназначено за хора, които имат желание да развиват собствен бизнес, имат проект в идейна фаза или скоро стартирали начинания.

Сесиите ще се провеждат два пъти в седмицата, като всяка от тях ще е с продължителност 3 часа.

За първият курс на института са предвидени 16 стипендиантски места, от които:

- 8 места със стипендии от първо ниво, за които избраните курсисти ще заплатят цена на курса от 300 лв.

- 8 места със стипендия от второ ниво, което им гарантира цена от 500 лв. за курс

Реалната цена на участник е 1200 лв, уточняват от Института, който, за да снижи прага на достъп до курса, развива фокусирано стипендиантски програми. Водят се активни преговори с няколко компании, които желаят да партнират на стипендиантските програми на Института за предприемачество.

Организатор на първия курс е регионалният център на Института за предприемачи на Сиско в България – Фондация „Бизнес Институт”, а програмите за обучения са разработени от Сиско в сътрудничество със Станфордския университет, Университета Корнел и My Own Business Inc. Практическите занимания включват и Web 2.0 технологии, включително платформата за сътрудничество на Сиско WebEx®.

Заявки за участие и за включване в стипендиантската програма за курса „Стартиране на бизнес” ще се приемат до 31 януари 2011 г. Формуляр за кандидатстване може да бъдат изтеглен на сайта на Института: www.entrepreneurinstitute.eu.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ