Този офис може би ви прилича

Този офис може би ви прилича

Този офис може би ви прилича

Sterling Offices откри модерен и удобен офис център в мол „Сердика”. Той е старателно проектиран и предлага съвременна, удобна и добре оборудвана среда за работа и срещи. Решенията на офис пространствата са персонализирани за  клиентите - малки, средни и големи компании, както местни, така и международни. Оборудването е последна дума на технологиите, изключително удобни и уютни са офисите, залите за срещи, обучения и семинари.
Успешната бизнес концепция на компанията, комбинирана с локацията, качеството на сградата, невероятните гледки към Витоша и забележителности на София, наред с последно поколение дизайн и технологии, създават една уникална работна среда. Заедно с високо професионалното ниво на обслужване, Sterling е може би вашето офис решение.
Sterling Offices е премиум компания в сферата на напълно оборудвани и обслужвани офиси.
 „С натрупания опит от 11 години години в тази сфера, партнирайки на глобални бизнес лидери от различни индустрии, сме щастливи да открием нашият нов център в такава модерна сграда. Сигурни сме, че Sterling в Сердика със своите иновативни предложения за работа и срещи, ще предостави несравними допълнителни ползи към работния процес на нашите клиенти и ще вдъхнови всекиго за креативна и успешна работа, каза  Джайлс Бланчард, Управляващ директор.
 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ