Христина Христозова от Microsoft България поема управлението на Windows

Христина Христозова от Microsoft България поема управлението на Windows

Христина Христозова от Microsoft България поема управлението на Windows

Бизнес и маркетинг директор в Microsoft България Христина Христозова става регионален мениджър за Windows от 1 ноември, съобщиха от българския клон на софтуерната компания. На новата позиция тя ще отговаря за развитието на бизнеса и управлението на една от най-популярните световни марки – Windows, в един от най-динамично развиващите се региони - 15 подразделения на Microsoft в различни държави от Източна Европа и Централна Азия.

Христозова има 10-годишен стаж в компанията, като през това време е заемала различни ключови позиции: Мениджър партньори, Маркетинг мениджър и Мениджър лицензионна политика. Участвала е във вътрешната програма на Microsoft за развиване на таланти, включваща много обучения в различни страни и на различни теми – бизнес, маркетинг, лидерство и др.

Награждавана е с множество отличия за лидерски умения и съвършенство в работата, а най-голямото признание за качествата й е Microsoft Circle of Excellence Award – най-голямата международна награда на компанията, която се присъжда за изключителни постижения в областта на маркетинга, консултантските услуги, продажбите и техническата сфера.

 От една година работи активно за изграждането на маркетинг стратегиите и реализацията им в 15 подразделения на Microsoft в различни държави от Източна Европа и Централна Азия. Притежава магистърска степен от Техническия университет гр. Габрово и специализация по Международни икономически отношения в УНСС.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ