Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Бог прибра Вера Кочовска

137

Човешката болка и човешките грешки се оказаха непосилен товар за феноменалната пророчица и лечителка Вера Кочовска. На 65-годишна възраст снощи тя издъхна в дома си в Плевен, съобщи bTV. В началото на декември миналата година здравето й се влоши и лечителката бе приета по спешност в столична болница. В последните дни състоянието й е било много тежко.

Вера предчувстваше края си и още през лятото на миналата година предупреди близките си. Тогава тя отказала да празнува рождения си ден на 27 юли с думите:

„Това е последният ми рожден ден и последната ми година! В декември няма да ме има по волята на Бог, който ми изпрати последно изпитание…“.

За хора като нея казват, че се появяват веднъж на 50 000 години. Родена е на 27 юли, 1945 година в Перник, а феноменалните си способности придобива след тежка травма, преживяна от нея, когато е на 12 години. Тогава я прегазва камион.

От ранно детство животът й е белязан от трагедии. Баща й̀, Крум Балкански, умира, когато е съвсем малка. Майка й̀ я изоставя на гроба му и тя израства в дом за сираци в дупнишкото с. Кочериново

„Трудно е да кажеш какво едновременно е тя – екстрасенс, ясновидка, гадателка, лечител. Някои я сравняват с Ванга. Но това е все едно да сравняваш Нютон и Наполеон”, заяви преди време проф. Андрей Брюховецки от руската клиника „Нейро вита”, който пръв изследва и доказа уникалните способности на българката да вижда в бъдещето и да изцелява. Брюховецки е първият учен, открил „третото око” на Кочовска със снимки на ядреномагнитен томограф.

По-късно японски учени, заинтригувани от феноменалните й способности също я подлагат на изследване и с удивление установяват и заснемат аура, очертала се като ореол над главата й. Документират и очертанието на загадачното й „трето око”. Впечатлени са от още един факт – при нея, както и при Ванга фонтанелата е мека, не е затворена.

Самата Кочовска твърдеше, че черпи енергията си от Мадарския конник, но не иска да живее близо до него. Виждаше живите „цветно”, а мъртвите - като силует и разговаряше с тях. Когато „сканираше” пациент с ръцете си „виждаше” вътрешните му органи триизмерно – в цвят и обем.

Казваше също, че вижда Бог, като сияние – „Само сандалите му могат да се различат.”

Кочовска не се страхуваше от смъртта. Само напъстваше, че лошият дух се преражда веднага, а на добрия са му нужни години.

Поклонението пред тленните останки на лечителката ще бъде на 15 февруари.

Мир и светлина на душата й!

-----------------------------------------------------------------------------------

Заветите на Вера Кочовска

„Човек единствено не може да се върне там, откъдето е излязъл. С първия вик от утробата на майката, започва прераждането.”

„ Човек влиза в живота със своята предопределеност. Той може да видоизменя нещата, но не много, защото се движи като в лабиринт. Може да скъсява или да удължава пътя, но не може да влияе на съдбата си.”

„Човешкият живот е ешафод.”

„Доброто не е глупост и наивността не е порок.”

„ Всеки човек е отделен свят, отделна вселена. В тъмнината той може да стане чужденец за самия себе си. "

„Петолъчката не е социалистически символ. Това са петте континента. Евреите измислиха шестия лъч, звездата на Давид и разсърдиха Бога. Затова той ги разпръсна. Те го предадоха.”

„Защо над сградата на Народното събрание пише „Съединението прави силата”? Единението, а не съединението прави силата”.

„Ние сме зрящи слепци.”

още от България
20
Неделя
Октомври