нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Карбовски с ново предаване по Нова телевизия

Ново предаване на Мартин Карбовски, наречено „Директно“ пуска "Нова телевизия". „Директно“ ще се излъчва всяка събота от 16 до 18 часа. Типично в стила си, Карбовски ще прави директни включвания от всички точки на България и света, ще задава директни въпроси на необичайни събеседници.

Предаването ще представя и противопоставя различни гледни точки в паралелно съществуващи светове – този на кредитните рейтинги, евроинституциите и макроикономически показатели, в съжителство с грубата реалност с дупките по улиците, просяците, уличните кучета и безработицата, съобщават от телевизията.

„Понеже не всички могат да дойдат в студиото - ние можем да отидем при всички" е мотото на новото предаване. За да бъде възможно това, за първи път в България ще бъде приложена интернет-базирана технологична възможност за пренос на броудкаст-картина. Чрез нея аудиторията ще стане свидетел на връзка, която на практика може да бъде осъществена от всяка точка на света, с изключение на географските Северен и Южен полюс.

Технологията дава възможност за пряко предаване на качествена телевизионна картина дори от местата, на които няма покритие на мобилни оператори. Компактността и мобилността позволяват да се стигне до там, докъдето традиционната телевизионна техника не би могла да стигне и за време, за което не би могла да го направи.

Идеята на предаването е да се получи дискусия между гостите в студиото и участниците, които се включват от различни точки на света, като водещият влиза в ролята на медиатор. Гости на „Директно“ ще бъдат както обикновени хора от народа, така и висши представители на властта у нас.

още от България