Седмият епизод на "Междузвездни войни" официално има име

Седмият епизод на Междузвездни войни официално има име

Седмият епизод на "Междузвездни войни" официално има име

Снимките на дългоочакваното продължение на "Междувзвездни войни" приключиха.

Продуцентите на фантастичната кинопоредица решиха да обявят този факт с представяне на заглавието на продължението. То е "Силата се пробужда".

Режисьорът Дж. Дж. Ейбрамс, актьорите и екипът, работиха по Епизод VII на сагата цяло лято, посочват международни медии. Снимките бяха проведени в студио в Лондон и на терен в Абу Даби. Тази локация породи слух, че Ейбрамс искал да пресъздаде пустинята на планетата на Люк Скайуокър – Татуин.

Снимачният процес бе прекъснат от контузия на Харисън Форд, посочи Би Би Си. Хан Соло нарани крака си при една от каскадите, но бързо се възстанови и снимките продължиха.

Все още сюжетът на Епизод VII се държи в тайна. Това което се знае е, че действието ще се развива 30 години след събитията от "Завръщането на Джедаите“. В "Междузвездни войни: Силата се пробужда" ще видим познатите култови образи на Кери Фишър и Марк Хамил, които ще се завърнат в ролите на принцеса Леа и Люк Скайуокър.

Питър Мейхю ще бъде отново Чубака. До "старата стража“ ще застанат и "новобранците“ Домнал Глийсън, Адам Драйвър, Лупита Нионго, Макс вон Сидоу, Анди Съркис, Джон Бойега и Дейзи Ридли. Миналия месец с хумористично видео беше обявено завръщането в поредицата и на Уоруик Дейвъс, който участва в "Завръщането на джедаите“ и "Невидима заплаха“.

Епичното завръщане на "Междузвездни войни" е предвидено за 18 декември 2015 г. в кината на 3D и IMAX 3D.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ