Красимир Дачев: Ангажиран съм, което ме прави щастлив

Красимир Дачев: Ангажиран съм, което ме прави щастлив

Красимир Дачев: Ангажиран съм, което ме прави щастлив

Красимир Дачев, предприемач и собственик на „Свилоза” е на корицата на най-новия „Мениджър”. С него е голямото интервю на броя, в което той говори за успеха в бизнеса, за съдбата на България и предприемачите, за държавата и чиновниците. Представяме ви финала на интервюто за „Мениджър” , а целия материал можете да прочетете в септемврийския брой на списанието, който от утре е на пазара

 -  Господин Дачев, какво се случи с „космическия“ ви проект?

-  Включих се в програмата на Space Adventures през 2006 г. Те са по-напреднали в програмата си от Ричард Брансън, макар той да е по-добър в рекламата като истински шоумен. Но кризата ги хвана и отложиха проекта за неопределено време. Аз съм работил 15 години в космическите изследвания. Работиш и пращаш някой друг да лети -  хваща те яд. Искаш и ти да отидеш и да видиш Земята от звездите. Отвори ми се възможност и се включих.

-  Щастлив човек ли сте?

- Сложно е. Ангажиран съм, което ме прави щастлив. Непрекъснато съм зает с нещо. Ровя, чопля, гоня миражи... Вече не се интересувам от парите, движението е смисълът. Процесът ме вълнува.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ