Мениджър на телефона

Мениджър на телефона

Мениджър на телефона

- Кой води - вие или телефонът ви?

- Опитвам се да съм аз, но понякога не се получава. Истината е, че за да свърша нещо важно, за което ми трябват спокойствие и концентрация, трябва да ГО оставя надалеч и на тих режим. Но хората, с които работя и ме познават, знаят, че винаги отговарям час по-скоро на обаждането им.

- Какво замени телефонът в ежедневието ви?

- Ами почти всичко... мейли, преса, новини, музика (непрекъснато слушам през телефона), фото (дори когато си нося фотоапарата, вече снимам и с телефона), социални мрежи, карти и навигация, дори игри, за които никога не съм имал време преди това... За будилника, календара и интернет няма смисъл да споменавам. Понякога хората около мен се мръщят, защото непрекъснато нещо "сверявам" в нета или търся информация - Wiki, Google, резултати и т.н.

- Какъв модел ползвате?

- iPhone 5S.

- Защо го избрахте?

- Имаме корпоративна политика и това беше един от двата възможни модела. Избрах го поради интегрирания пръстов отпечатък, с който влизам всеки път, което също е обект на корпоративната ни сигурност. Освен това е компактен, елегантен и се работи суперинтуитивно с него - не съм чел ръководства, почти всичко можеш сам да разбереш как става.

- За какво най-честно ви служи - разговори, достъп до електронна поща, социални мрежи, гледане на телевизия?

- Почти всичко изброено без ТВ и това, което посочих по-горе. Отскоро голямата ми "мания" е едно фирмено приложение, с което наблюдавам, управлявам и се информирам какво става в един "Умен дом" - това е шоурум, който отворихме наскоро. Докато управлявам осветлението, телевизията, щорите и климатика или се информирам каква е външната температура и силата на вятъра, гледам какво се случва в шоурума от камерите, които сме поставили там - движа ги и увеличавам образа в различни части на шоурума. Голяма играчка е...

- Коя е най-приятната новина, която научихте в телефонен разговор?

- Може би още не съм я научил...   

***

Досие

- iPhone 6 е значително по-голям от предшествениците си и разполага с 4,7-инчов дисплей.

- Устройството тежи 129 грама и е тънко само 6,9 мм.

- Потребителите може да избират от три цвята - сребърен, златен и сив.

- iPhone 6 се предлага в Мтел на цена от 59,90 лева на месец с тарифен план Мтел трансфер M, L и XL.

от сп. Мениджър

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ