Затвори

От клошар до милионер

Нийл Доналд Уолш

Изумителният път на Нийл Доналд Уолш от отчайваща бедност и несполука, до световна популярност и завиден финансов просперитет, е вдъхновение и практически наръчник за успешен живот за милиони хора по цял свят.

Днес, той е световно известен автор, мотивационен лектор, и е сред най-успешните, обичани, почитани и богати хора в света. Води персонални и групови обучения, които пробуждат и създават новите успешни хора, лидери и творци по цял свят. Името му е познато във всякакви социални среди - духовно търсещи хора, подрастващи, домакини, творци, предприемачи, финансисти, хора на корпоративния бизнес. Голяма част от успешните модерни писатели, лидери, мотиватори също са извървели стремглавото си изкачване към успеха със съветите на Нийл Доналд Уолш. Много от най-успешните бизнесмени постигат с лекота целите си, следвайки неговите правила за живота.

Философията му е базирана на духовно познание, но така умело интерпретирано и “преведено” на достъпен ежедневен език, та и най-големият скептик да намери своите отговори в него, независимо каква е наболялата му лична тема. Действително, отговорите които дава той, са ежедневно приложими в житейските ситуации и са истински пътеводител за цялостен, успешен и щастлив живот.  В епохата в която “гурутата” на щастието и успеха извират от всеки ъгъл, Нийл присъства силно и непоклатимо със силата на лично преживяната опитност, на личния си път извел го до висините на личното щастие и финансовото благополучие. Той дава практични отговори на най-наболелите и вечни въпроси, които всеки от нас си задава. Метафорично, или не, Уолш

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Йордан Узунов е директор производствена дирекция в СТЕМО. Магистър по компютърни системи и технологии от Техническия университет - Варна. Сертифициран ИT одитор от международната неправителствена организация ISACA - Асоциация за одит и контрол на информационни системи.

Милена Драгийска е главен изпълнителен директор на "Лидл България"

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: Shutterstock

Валутен калкулатор

Валутен курс за 17.08.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 17.08.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.72502
0.579703
CNY
10
2.49404
4.00956
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.18346
0.457989
RUB
100
2.5461
39.2758
USD
1
1.717
0.582411