Цветове с характер

Цветове с характер

Цветове с характер

Има неписано правило, което гласи: когато не знаеш какво да си облечеш, сложи нещо червено. И още: че чифт сини дънки може да бъде по-секси от късата пола. Че правилният тон на зелено може да те накара да се чувстваш в едно със себе си. И че няма нищо по-освобождаващо от чифт жълти обувки. Въобще, цветовете могат да преобърнат усещането ни за света, както и усещането на света за нас.

Затова и в Mall of Sofia решиха да покажат пролетно-летните колекции на марките по един изключително нестандартен начин. От 28 до 31 март на специално изграден мост-сцена с тематични декори и хореография всеки ден беше представен различен цвят, вдъхновен от логото на мола.

 Събитието започна с дръзкия червен нюанс - символ на страстта и безкомпромисния сексапил. Тенденциите, показани в тази тема, бяха класическата малка черна рокля, изчистените силуети, комбинациите в черно-бяло с червени акценти. За косите на моделите се погрижиха студио Gossip, a за грима – Inglot. Денят приключи със страстно танго, изпълнено от TANGO GO.

Вторият ден бе посветен на синия цвят и усещането за свобода на духа, пътуването и приключението. Акцентът бе върху сините джинси, небрежната визия, комфорта на карираната риза и късите шорти. Красивите прически този път бяха от ISO beauty. Танците бяха динамични, вдъхновени от Rock 'n' Roll ерата.

Жълтият цвят плени публиката с носталгично ретро настроение. Чрез завладяващ танц с ветрила танцьори и модели показаха романтична визия от флорални принтове и дантела в бледи пастелни тонове.

Последният ден - цвят зелено, беше вдъхновен от енергията и свежестта на природата. Елегантният грим този път беше от Estee Lauder. Внушението беше подсилено от реещи се във въздуха музиканти, които изненадоха гостите с уникални импровизации.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ