„Силвае технолоджис” продължава експанзията си в Западна Европа

„Силвае технолоджис” продължава експанзията си в Западна Европа

„Силвае технолоджис” продължава експанзията си в Западна Европа

Русенската ИТ компания „Силвае технолоджис” (Silvae Technologies) направи поредна крачка в своята експанзия в Европа, стъпвайки в Кралство Нидерландия. Първият клиент на дружеството там е софтуерна компания от Амстердам, съобщи Руди Ван ден Бос, изпълнителен директор на „Силвае технолоджис”. Новият партньор на ръководената от него фирма е бързо развиваща се компания, специализирана в програмирането с Java. Съвместната работа изисква ангажирането на четирима разработчици от русенския офис за период от поне две години.

 „Пазарът, на който ние оперираме, е много конкурентен, на него присъстват фирми от сектора на информационните системи и технологии от Източна Европа, но заради доброто образование и ниските данъци ние сме конкурентноспособни”, каза Руди Ван ден Бос. Той има повече от 20 години опит в намирането на талантливи програмисти, които стават част от екипите на големи компании.

Всъщност „Силвае технолоджис” е името, което замени преди около година и половина познатото по-рано в ИТ средите „Нонилион”. Фирмата има вече десетгодишна история в България. Тя има за цел да предостави на всеки клиент точния ресурс, който ще му помогне да управлява дистанционно всеотдаен екип, напълно отговарящ на неговите изисквания към съответния професионален профил.

„Изключително вълнуващо е да работиш в такава среда, която има влияние върху хора и фирми. Изграждаме уеб-магазини, уеб сайтове, уеб и мобилни приложения, но също работим и в областта на CRM (Customer Relationship Management – системи  за управление на взаимоотношенията с клиентите) и дигитализацията на документи”, обясни изпълнителният директор на компанията. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ