Нови лидери в общността на отговорния бизнес

Нови лидери в общността на отговорния бизнес

Нови лидери в общността на отговорния бизнес

Девет компании бяха официално посрещнати в общността на Българския форум на бизнес лидерите – първата и най-голяма бизнес асоциация в страната с фокус върху ценностите на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност. Новоприсъединилите се през годината членове на Форума –  „АбВи”, „Адхок”, „Билла България”, „Денкщат България”, „Дунапак Родина”, „Интерактив Шер”, „Каза Шик”, „Коника Минолта”, „Шнайдер Електрик България”, бяха приветствани от над 90 представители на бизнес средите на стилен коктейл в Гранд Хотел „София” снощи. Гостите имаха възможност да се запознаят и с новоназначените мениджъри на „Аурубис България”, „Данон Сердика” и ИНГ Банк.

„С удоволствие Ви посрещаме в общността на отговорния бизнес. Пожелаваме Ви успех във всички бизнес начинания и сме убедени, че заедно ще допринесем за устойчивото развитие на нашите компании, икономика и цялото общество, за да постигнем целта си – България да е желано място за инвестиции, работа и живот”, заяви г-н Ираван Хира, председател на БФБЛ, при откриването на церемонията. „Вашата ангажираност с етичните и прозрачни бизнес практики и инвестициите в обществото са в основата на дългосрочния просперитет”, заяви г-н Максим Бехар, член на УС на Форума, който връчи на топ мениджърите на новите членове сертификат за членство, значка и Стандарта за бизнес етика на организацията.

„Новите лидери”, едно от най-популярните събития на БФБЛ, се провежда в края на всяка година и има за цел да представи пред бизнес общността новите членове на организацията, както и новите лица сред висшия мениджмънт на компании, членуващи във Форума. На чаша вино гостите обмениха контакти, планове за бъдещето и идеи за партньорство.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ