Шестима бизнес лидери ще пеят благотворително в подкрепа на деца в нужда

Шестима бизнес лидери ще пеят благотворително в подкрепа на деца в нужда

Шестима бизнес лидери ще пеят благотворително в подкрепа на деца в нужда

Шестима бизнес лидери ще сменят амплоато си за кратко, за да пеят на сцената на петото юбилейно издание на благотворителното събитие на фондация „За Нашите Деца” - Вечер на добродетелите. То ще се проведе на 21 октомври и за пореден път ще е посветено на набирането на средства за подкрепа на деца в нужда.

В ролята на пеещи добродеятели ще се изявят Лин Годинг (президент на Международния женски клуб-София), Мария Шишкова (управляващ съдружник на AIMS Human Capital Bulgaria & Dale Carnegie Training), Милен Бонкалов (изпълнителен директор на Орифлейм България), Ивайло Йосифов (главен изпълнителен директор на Дженерали България Холдинг), Максим Бехар (изпълнителен директор и председател на Борда на директорите на M3 Communications Group, Inc.) и Снежана Ангелова (майка на дете, което фондацията подкрепя).

За тяхното представяне и подготовка се грижат известни български музиканти, които също подкрепят каузата на „За Нашите Деца“. Това са Васил Петров, Орлин Горанов, Орлин Павлов, Маргарита Хранова, Силвия Кацарова, Еделина Кънева и малката, но талантлива Сара Гушева. Гостите в залата ще могат да изразят оценка за всяко изпълнение, дарявайки сума в подкрепа на каузата. В рамките на Вечерта на добродетелите ще се проведе и благотворителен търг на предмети и картини, дарени от известни български творци и общественици.

Набраните от благотворителното събитие средства ще бъдат насочени за подкрепа на 300 деца - да не бъдат изоставени, а да останат със своето семейство или да намерят осиновително или приемно семейство; за подкрепа за 200 деца на възраст от 0 до 3 години със специфични потребности, които чрез необходимата помощ от специалистите на фондацията да преодолеят трудностите и да поставят първите крачки на своето правилно развитие; за допълнителна подкрепа на деца и семейства в нужда - с качествени социални услуги като консултация с психолог, рехабилитатор, семеен терапевт, логопед; за осигуряване на необходимите грижи, медикаменти и апаратура за деца със специфични потребности.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ