Денис Хопър се бори за живота си и за развод

Денис Хопър се бори за живота си и за развод

Денис Хопър се бори за живота си и за развод

Актьорът Денис Хопър води битка не само за живота си, но и в съда. Звездата от филма „Синьо кадифе” страда от рак на простата в последен стадий и в същото се опитва да се разведе с петата си поред съпруга. „Той е в изключително тежко състояние, не може да се държи на краката си и не може да продължи лечението си", заяви адвокатът на Хопър в отговор на искането на съда актьорът да се яви лично на делото, за да бъде разпитан от защитниците на съпругата си Виктория.

След като разбра за коварната си болест 73 – годишният актьор подаде молба за развод, като посочи, че в последните си мигове иска да бъде заобиколен само от децата си. Виктория пък твърди, че децата му оказват натиск върху нег и той всъщност не иска да се разделят. Разводът бил начинът да я държат далеч от имуществото му, част, от което й принадлежи според предбрачния договор.

Хопър от своя страна мотивира решението си за раздяла,  като заяви, че така иска да елиминира излишния стрес, който пречи на лечението му. Преди месец съдът забрани на г-жа Хопър да го доближава на по-малко от 3 метра, да общува с него без посредник и да влиза в дома му.

Тя на свой ред обвини актьорът, че я е заплашвал, пушил марихуана в присъствието на детето им, а болестта е размътила съзнанието му. Затова и не му позволявала срещи със 6 –годишната им дъщеря. Двама лекари обаче потвърдиха, че той е абсолютно вменяем, а съдът разреши ежедневни срещи между бащата и момиченцето.

Драмата на семейство Хопър се превърна в любима история на клюкарските издания по света. Поредната сплетня твърди, че г-жа Хопър е задигнала от дома им колекция картини, сред които платна на Анди Уорхол, на стойност 1,5 млн. долара.   

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ