Режисьорка на порнофилми - кандидат за депутат във Великобритания

Режисьорка на порнофилми - кандидат за депутат във Великобритания

Режисьорка на порнофилми - кандидат за депутат във Великобритания

Режисьорката на порнофилми Ана Ероусмит поставя на изпитание свободомислието на британските гласоподаватели, като се кандидатира на предстоящите след няколко седмици парламентарни избори, съобщи „Ройтерс”.

38-годишната Ероусмит, която "подписва" произведенията си с псевдонима Ана Спан, влезе в листата на опозиционната партия "Либерални демократи" в графство Кент.

Тя е режисирала над 300 порнофилма, които се отличават от повечето подобни ленти с по-уважително отношение към женските персонажи. Сред тях изпъкват заглавия като: "Бъди моето момче-играчка" и "Поведение в униформа".

Ероусмит беше одобрена в последния момент на конгреса на либералните демократи в Бирмингам и попадна в листата на партията, след като предишният кандидат за това депутатско място се оттегли.

Режисьорката казва, че решението й да влезе в политиката е естествено продължение на нейната дейност след годините, прекарани в борба за подобряване на правата на жените в порноиндустрията. Надявам се да пренеса уменията на боец, които придобих, на националната сцена в Уестминстър, споделя тя пред „Ройтерс”.

Ероусмит винаги е подхождала чисто делово към работата си и никога не е заставала пред камерата. "Трябва по природа да си ексхибиционист, за да правиш това, а аз не съм такава. Порнозвездите не биха се притеснили да излязат на улицата голи. Това им харесва, но не е за мен", признава тя.

Изборите---------------------

Очаква се парламентарните избори във великобритания да бъдат насрочени за 6 май. Според последните социологически проучвания  консерваторите, които сега са в опозиция, ще имат преднина пред управляващите лейбъристи, но вероятно няма да спечелят пълно мнозинство. Консерваторите набират 38% и са със 7% пред лейбъристите, за които смятат да гласуват 31%, сочат данните от проучване на ICM. През миналия месец разликата между двете партии бе 9%. Рейтингът на либерал-демократите се е повишил с 1%, достигайки 21%.

Ако тези резултати се получат на изборите на 6 май торите ще бъдат най-голямата партия в Камарата на представителите, но няма да им достигат 30 места, за да спечелят пълно мнозинство.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ