Меркантилен хороскоп: Брак по сметка

Меркантилен хороскоп: Брак по сметка

Меркантилен хороскоп: Брак по сметка

Личният финансов успех до голяма степен зависи от това, с кого решаваме да споделим живота си, твърдят астролозите. Когато избирате своя спътник в живота, трябва да имате предвид не само любовната съвместимост според традиционния хороскоп, но и звездната хармония по отношение на парите, добавят те. Искате ли да сте богати? Изберете си партньор според този хороскоп на меркантилността.

Овен

Нужна им е близост със знаците, подвластни на въздушната стихия, особено с Водолей – това е идеалната комбинация за тях. Везните също могат да привличат финансово благополучие. Препоръчва се обаче Овните да избягват Скорпионите.

Телец

За тях ще е полезна връзката с Водолеи или Скорпиони – съюз с представителите на тези знаци може да донесе на Телците невероятен късмет с парите. Нещата се получават и с представителите на огнените знаци – Лъв, Стрелец и Овен, само дето в тези случаи на Телците ще им се наложи да изхабят доста нерви.

Близнаци

Близнацитеуспешно привличат пари в двойка с Лъв. За представителите на този знак Лъвът е истински финансов магнит. Козирог, Телец и Дева в съюз със Стрелците могат сами да печелят доста добре, но на партньора си Близнак с нищо няма да помогнат. А Скорпионите направо могат да разорят Близнаците.

Рак

Раците могат да забогатеят в съюз с Лъв, Овен или Стрелец. Като алтернативен вариант – Телецът, който може както сам да печели добре, така и да носи късмет с парите на Раците.

Лъв

Ще бъдат богати в двойка с Близнаците. Истинска образец за финансов късмет е тази комбинация – заедно, представителите на този знак могат много бързо да забогатеят. За щастлив и охолен живот подходящи за Лъвовете са още представителите на Везни, Водолей, Козирог, Дева и Телец. И тук обаче, Скорпионите трябва да се избягват – тяхното присъствие „плаши” парите.

Дева

Изненада – на Девите им е нужна подкрепата на Скорпионите. Ако за повечето зодиакални знаци Скорпионите са напълно несъвместими по паричния въпрос, то в този случай на тях се пада главната роля. Скорпионите ще помогнат на Девите да намерят своя път на развитие и следвайки интуицията си, ще им покажат възможностите за бързо забогатяване.

Везни

Те носят късмет в бизнеса и в забогатяването на всички знаци от Зодиака. Привличат парите към своята половинка, но често самите те остават без стотинка. Единственият, който може да обърне тенденцията в тяхна полза е Стрелецът.

Скорпион

С тях е сложно: те отклоняват парите от всички зодиакални знаци. Тези, на които съюзът със Скорпионите няма да донесе разорение са представителите на Козирог, Телец и Дева. Ако Скорпионът иска да привлече финансовия успех лично към себе си, струва си да свърже съдбата си с Лъв, Овен или Стрелец. Но трябва да е готов сам да обезпечава семейството си, тъй като тези знаци, в съюз с него няма да печелят много.

Стрелец

Ще им провърви с Водолей и Везни. Създадат ли семейство с някой от тези знаци, бъдещето в богатство им е осигурено. Искат ли самите те да са в ролята на магнит за пари, трябва да свържат живота си с Козирог, Дева или Телец.

Козирог

Това е знак на финансово благополучие, на което никой не може да повлияе. Така, че родените под него няма нужда да се замислят за съвместимост по отношение на парите. Все пак, нека обърнат внимание на съюз със Стрелец, Овен или Лъв. Брак с представители на тези знаци ще им гарантира трайно стабилни печалби.

Водолей

Най-подходящи за брак от гледна точка на финансово благополучие са представителите на огнените знаци: Стрелец, Овен и Лъв. Късмет ще им носят също така Везните и Телците. А от Скорпионите трябва да стоят далече.

Риби

Рибите, казват астролозите, винаги имат нужда от подкрепа, включително и финансова. В това отношение най-много ще им помогнат Козирог, Дева или Телец. Ако искат самостоятелно да постигат финансови успехи, трябва да свържат живота си с Овен.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ