М-Тел пуска бяло BlackBerry на българския пазар

М-Тел пуска бяло BlackBerry на българския пазар

М-Тел пуска бяло BlackBerry на българския пазар

М-Тел пуска на българския пазар бяло BlackBerry. Изящният смартфон BlackBerry 8520 White ще се предлага в магазините на телекома от следващата седмица на атрактивната цена от 199 лева или срещу 9.90 лева на лизинг, при договор за услугата BlackBerry.

Специално за дебюта на BlackBerry 8520 White, М-Тел се заема да открие три от най-красивите булки в България, които ще се наредят сред първите притежателки на смартфона-бижу у нас. Всяка дама, която желае да се включи в надпреварата, трябва да изпрати снимка от своя сватбен ден на адрес bulka@mobiltel.bg, както и контакти за връзка.

От днес, в продължение на три седмици М-Тел ще събира снимки за конкурса. На 3 юли фотоалбумът със сватбените снимки на всички участнички ще бъде публикуван в профила на М-Тел в социалната мрежа Facebook. В рамките на три дни всеки може да гласува за най-красивата според него булка, като отбележи, че харесва нейната снимка.

Най-хубавите жени в бяло ще бъдат определени на база на броя позитивни знаци “like”, които са събрани под всяка снимка от потребителите на социалната мрежа. Победителките, които ще се сдобият с новия BlackBerry 8520 White, ще бъдат обявени на 6 юли. Тогава сватбеният албум ще бъде свален от профила на телекома и гласуването вече няма да е възможно.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ