Ураганен вятър окончателно отмени фестивала Elevation

Ураганен вятър окончателно отмени фестивала Elevation

Ураганен вятър окончателно отмени фестивала Elevation

Вторият ден на музикалния фест Elevation в Разлог бе отменен заради нестихващия ураганен вятър в местността. След като вчера падна участието на Jamiroquai заради навехнатия глезен на фронтмена Джей Кей, днес феновете няма да имат възможност да видят нито една от останалите банди. Днес трябваше да забият 30 Seconds to Mars с участието на Джаред Лето, Cypress Hill, Dog Eat Dog, Delinquent Habits, Gentleman and The Evolution, Sorgente, Sepuko 6 и ODD Crew. 

Решението е взето от организаторите въз основа на официалното становище на кмета на община Разлог инженер Красимир Герчев. Той е разпоредил отменянето на втория ден на фестивала, за да не бъде застрашен животът на посетителите и участниците. 

Според последните данни от НИМХ, вятърът се движи със скорост 80-100 км/ч, което го класифицира като ураганен. Организаторите на Elevation спряха достъпа на феновете до сцената още от сутринта и направиха опит да я укрепят, но ураганът попречи на усилията им. 

Автобусите, които ще извозят гостите на фестивала до различните градове, ще потеглят днес от 18:00 ч. от къмпинга на фестивала и утре, 26 юни от 12:00 ч. от същото място в посока София, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. 

Организаторите поднесоха извинения на всички гости и участници. На 27 юни (понеделник) те ще уточнят кога и къде ще бъдат върнати парите за билетите и талоните за храна и напитки, закупени от публиката. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ