Най-страхотната поява на парти!

Симпатичен, издокаран млад мъж пристига на парти с много изискани международни гости и прави най-впечатляващата, невероятна поява на всички времена!

Това е сюжетът на новата, култова телевизионна реклама на Heineken. С рекламния си филм от компанията опитват да внушат, че сега е сезонът, в който най-големите купонджии могат да поизтупат смокинга и да направят някоя и друга полезна, запомняща се визита на светските партита, където са канени. И дават силен, вдъхновяващ пример.

Пътят до бутилката Heinken на чаровния герой в рекламата минава през срещата му с „въоръжен” петролен магнат, дипломатически представители от екзотични държави и кунг фу разбивач. В един момент героят се озовава на сцената. Там красивата руса певица от хитовата датска поп група “The Asteroids” изпълнява новото парче “The Golden Age”, което всъщност озвучава цялата реклама.

Краткият филм на Heineken "The Entrance” е заснет в продължение на седмица в дворец близо до Барселона, отбелязват авторите от starmometer.com. В снимките участват над 100 актьора. По информация на снимачния екип, от окраската на заснетите канарчета не е паднало и перце.

Рекламата на Heineken можете да видите тук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ