Сурикатът Александър Орлов си търси посланик

Любимият на цяла Великобритания рекламен герой Александър Орлов си търси сътрудник с човешко лице, който да стане посланик на селото на сурикатите Meerkovo във Великобритания. Изискванията към кандидатите са оповестени в официалното прессъобщение на Орлов.

Мистър Орлов обяви вакантната позиция на 8 април като уточни, че кандидатите могат да подават заявления на сайта Meerkovo.com до 20 април. След това, с всеки от тях ще се проведе събеседване в Лондон, а сурикатът Орлов ще отсее основните претенденти. Победителят ще бъде избран чрез онлайн -гласуване.

Според прессъобщението заплатата на посланика на Meerkovo ще е 40 хил. паунда за 6 месеца. От него се очаква да бъде "ушите, очите и ноктите" на Орлов във Великобритания. По думите на самия сурикат, нужен му е талантлив човек, който взема присърце трудностите на жителите на Meerkovo.

Александър Орлов се появи на екран през 2009 година в първия рекламен филм на застрахователната компания "Compare The Market" . Той бързо се превърна във всеобщ любимец, поради което първият клип с негово участие прерасна в мини филмова рекламна поредица.

Миналата година новото филмче от поредицата с потомъка на руски аристократичен род, в което той разказва за прадядо си, оглавил армията на сурикатите във войната срещу мангустите спечели единодушно признанието на британската публика за любима реклама. Ако искате да си го припомните, вижте го тук.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ