Човешките движения в игра на Microsoft

Технологичният гигант Microsoft представи новия си революционен продукт – устройството Kinect, което следи движенията на човешкото тяло и ги отрязва във видеоигра.

Kinect позволява на потребителите да се забавляват с играта Xbox 360, като управляват случващото се в нея чрез жестове, гласови команди или специални обекти и изображения, засечени от уеб камера с периферен обхват. Няма нужда играчите да държат джойстик пред телевизора. Те не седят, а се движат.

Първите реклами на Xbox с контролер на движенията Kinect вече се завъртяха по американските телевизии, пише AdvertisingAge.

От Microsoft съобщиха, че влагат солидната сума от 500 млн. долара в маркетинга на видеоиграта с реални човешки движения.

Поредицата от телевизионни реклами показва хора на различна възраст и с разнообразен външен вид, които играят пред телевизора, като се въртят, накланят и подскачат.

Рекламните филми са дело на криейтив агенция  Agency215, която продължава да изготвя кампаниите на Xbox 360. Един от тях можете да видите тук. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ