Мениджър на телефона

Мениджър на телефона

Мениджър на телефона

      - Кой води – вие или телефонът ви?

- Определено аз. Вещите служат на хората, нали? Когато се налага да не бъда с телефона, прехвърлям разговорите към моя екип. Понякога се налага да използвам безшумния режим и при първа възможност връщам пропуснатите обаждания.

- Какво замени телефонът в ежедневието ви?

- Часовника, будилника и настолния тефтер изцяло. Донякъде и компютъра ми, защото ми помага да преглеждам бързо пощата си, както и да следя онлайн темите, които ме интересуват.

- Какъв модел ползвате?

- Samsung Galaxy Alpha.

- Защо го избрахте?

- Мултифункционален е. Ползвам го като телефон и таблет едновременно благодарение на удобния екран. Така пестя място в бизнес чантата си и съм сигурна, че имам достъп до важната за мен информация дори и когато съм с коктейлна чанта. Това, че е енергийно ефективен, също е важно за мен, защото позволява изключване на ненужните функции и пести батерия. Много полезен ми е и лесният достъп до мрежата чрез влизането с пръстов отпечатък.

- За какво най-честно ви служи – разговори, достъп до електронна поща, социални мрежи, гледане на телевизия? Коя е най-приятната новина, която научихте в телефонен разговор?

- Почти всички новини научавам от телефона. Най-много ме радват новините от близките ми за предстоящи срещи, както и добрите новини от колегите, когато ми съобщават за свои успехи или радостни лични събития.

-----------------------------------

Телефонът

С дебелина по-малко от 7 мм Galaxy Alpha е едно от най-тънките Galaxy устройства. Телефонът е с камера от ново поколение с подобрена HDR функционалност и адаптивен 4,7-инчов HD Super AMOLED дисплей. Процесорът му е осемядрен, има 2GB RAM и 32GB вътрешна памет. Достъпен е в златно, черно и бяло, като златният вариант на устройството се предлага единствено от Мтел. Телефонът е с цена 709,90 лева в брой или 32,90 лева на месец с тарифен план Мтел Трансфер XL или Мтел Смарт XL при сключване на договор за срок от две години.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ