Нови назначения в управата на Max

Нови назначения в управата на Max

Нови назначения в управата на Max

Телекомуникационният 4G оператор Max обяви мащабни назначения на нови експерти в ръководството на компанията. Компанията, която е лидер в предлагането на 4G LTE услуги на българския пазар, разширява своята управленска структура и я допълва експертно, за да ускори процеса по предлагане на следващо поколение услуги на българския пазар, уточняват от телекома.

Андрей Расийски става главен технически директор на компанията и ще отговаря за всички звена в Техническа дирекция. Той има 23-годишен опит в телекомуникациите и информационните технологии, отговаряйки за развитие на фиксираните и безжични мрежи, управление на проекти и имплементация, разработване на нови продукти и услуги, бизнес развитие и трансформация.

Добромира Маринчева се присъединява към Max като главен маркетинг директор. Тя има богат местен и международен опит в работата с корпоративни стратегически клиенти, придобит в продължение на дълги години във Виваком и във водещ телеком оператор в САЩ.

Александър Филипов поема поста на директор „Продажби на дребно и дилъри“ след 15-годишна кариера в ИТ и телеком бизнеса, управлявайки сфери на дейност като операции, финанси и продажби.

Александър Василев ще оглавява звеното за „Бизнес пазари и търговски партньорства“ с 10-годишен опит зад гърба си в телекомуникациите и ИТ индустрията, специализайки изключително в индивидуални продукти и решения за финансови организации.

Елена Чолакова поема позицията на директор „Обслужване на клиенти“. Тя има повече от 11 години опит в различни местни и международни компании.

Max е оператор от ново поколение, предлагащ високоскоростни мобилни интернет услуги. Първата търговски достъпна 4G LTE мрежа в България вече включва 31 от най-големите градове и курортни комплекси в страната, покривайки 50% от градското население.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ