Мислете за себе си като за марка

Мислете за себе си като за марка

Мислете за себе си като за марка

Най-добрия начин да се пласирате на пазара е да се възприемате като марка. Как да я управлявате ли? Както всяка друга. Важно е непрекъснато да прибавяте добавена стойност, за да нараства пазарната ви цена, казват експертите. За да се случи това ще трябва да изавадите на преден план изключителните си качества и да си намерите силни застъпници.

Според сайта Advertising age най-подходящото място да ги търсите е в онлайн пространството. Днес всеки трябва да има блог или сайт, който редовно да обновява.

Известно е, че все повече работодатели се обръщат за справка към интернет, когато търсят новите си служители. Така че трябва да сте подготвени. С хиляди талантливи хора по света, които правят същото със сигурност няма да ви е лесно да се отличите. Затова задължително е да следите информацията за себе си в интернет и да накарате евентуалните си работодатели да ви запомнят.

Добре би било да използвате различни методи за привличане на хора към личната ви страница. Чудесна работа би свършила една анкета или интересна тема, която да привлече вниманието. Вече има редица безплатни броячи, които могат да ви покажат колко посетители са привлекли идеите ви. Ако има нещо, което кризата е стимулирала това е личната марка. Сега е моментът да я развивате.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ