АIESEC България набира членове

Българското представителство на най-голямото международно младежко движение в света - AIESEC, набира членове. 

Членската програма на AIESEC дава възможност на младежи от университетите да развиват умения като управление на времето, общуване, да подобряват организационните си и презентационни способности. Крайната цел на програмата е развитие на лидери, които въздействат положително на обществото, посочват в съобщение младите хора от AIESEC България.

"Мнението на нашите партньори за нас най-добре представя качеството и възможностите на членската прогама", пишат те и цитират Карел де Баере, председателят на PwC в Белгия, който казва: "AIESEC ни предоставя достъп до талантливи младежи. Винаги съм казвал, че доброволецът в AIESEC сякаш има печат на челото, който е нещо като знак за качеството за неговата работа до този момент". 

Членската програма на AIESEC се развива по метода "учи се чрез практика". Студентите имат възможност както да приложат наученото по време на лекции, така и да развиват умения, които не влизат в учебния план. За управлението на проекти, членовете на AIESEC обогатяват своите познания постоянно. По време на своето членство всеки има възможност да опознае различни култури, да направи контакти с връстници, да практикува научените чужди езици и да създава дълготрайни приятелства.

За да се възползват от целия букет възможности, които AIESEC предоставя, студентите трябва да бъдат проактивни по време на своето преживяване.

За членство се кандидатства чрез попълване на този формуляр, а повече информация може да се намери на сайта на AIESEC България. 

АIESEC има дейност в 126 страни. Движението се ръководи изцяло от студенти. То дава възможност за участие в други събития като Международната професионална стажантска програма и Доброволческата международна програма за обмен.  

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ