Благотворителен базар в подкрепа на SOS детски селища

Благотворителен базар в подкрепа на SOS детски селища

Благотворителен базар в подкрепа на SOS детски селища

На 12 април от 12:30 ч., в Mall of Sofia АВО-Бел Езиков и изпитен център ще организира традиционната благотворителна изложба-базар „Традиции и кухня на англоговорящите държави”. Тя ще е в подкрепа на SOS Детски селища България.

Учениците на АВО-Бел и техните преподаватели за пета поредна година ще покажат своите готварски способности и познания за англоговорящия свят като така ще събератсредства с цел покриване на разходите, чрез които ще се осигури достъп до образование на децата от SOS Детски селища България.

Четирите предходни издания на сладкия базар събраха за благородната кауза на SOS Детски селища почти 14 000 лв.

За първи път ще бъде организирана сцена с музикални изяви на млади таланти от БГ Радио, чаровните деца от Бон-Бон и специалното участие на деца от SOS Детски селища България. По традиция водещ е Ути Бъчваров.

Събитието ще се проведе с любезното съдействие на Столична Община и Mall of Sofia, както и с медийното партньорство на сп. Мениджър, Обекти, БНТ, ТВ7, БГ Радио, радио Зорана, в-к Стандарт, в-к 24 часа, сп. „Образование в чужбина“, сп. Good Food, сп. Business Week, iNews, Метрореклама.

Партньори на събитието са: Д-р Йоткер България; Куадрант Бевъриджис АД - официален представител за България на продуктите на Пепси; Рекламна агенция Неда.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ