нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Василена Сайчева е победител ученическия конкурс "Работилница за репортери"

Победителката Василена Сайчева с Росица Иванова, областен управител на Софийска област

Василена Сайчева, ученичка от професионална гимназия „Велизар Пеев“ в Своге е победител в журналистическия конкурс за ученици от средните училища в общините Божурище, Годеч, Драгоман, Костинброд, Своге и Сливница, организиран от портала "Еспресо Нюз".

Тя получи своята награда от Росица Иванова, областен управител на Софийска област на специална церемония, която се проведе в шоурума на Ситроен България в град Божурище, като част от първото издание на форума "Добрият пример на Запад от София".

В ученическия конкурс "Работилница за репортери" се включиха над 50  деца, които в рамките на три месеца работиха по девет журналистически задачи дадени от екипа на регионалния информационен портал "Еспресо нюз". Техните разработки бяха оценявани от професионално жури. Деветнайсет ученически разработки бяха публикувани като авторски материали и станаха част от съдържанието на онлайн медията.

На второ място бяха класирани Стефани Ценкова от СОУ „Летец Христо Топракчиев” гр. Божурище  и Ния Кръстева от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Сливница.

Третото място също беше  поделено от  две участнички в конкурса, Александра Александрова от СОУ  "Христо Ботев" гр. Драгоман и  Йоанна- Виктория Лозанова от СОУ „Летец Христо Топракчиев“ град Божурище.

Още седемнадесет деца, получиха поощрителни грамоти и награди.

Наградите за победителите бяха осигурени от Ситроен, ALBA, ЕМ ДЕ Транс, Милмекс и Маркрит, партньори на "Добрият пример на Запад от София". Плакетите за победителите са изработени от ПГ „Велизар Пеев” гр. Своге.

"МениджърНюз" и "Обекти" бяха медийни партньори на събитието.

още от Общество