Вики Политова се присъединява към ръководството на Нова тв

Вики Политова се присъединява към ръководството на Нова тв

Вики Политова се присъединява към ръководството на Нова тв

От днес Вики Политова поема поста Главен оперативен директор и заместник-председател на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп, съобщиха от медията.

„Много се радвам, че Вики се присъединява към екипа на Нова. Тя е един от най-добрите и силни конкуренти, които съм срещал в моята кариера. Присъединяването й към екипа е сериозно предимство за компанията. Нейният богат професионален опит ще допринесе за постигането на стратегическата ни цел - затвърждаване позицията на Нова Броудкастинг Груп на водеща медийна група в страната”, коментира Дидие Щосел, Главен изпълнителен директор и заместник-председател на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп.

„Това е едно различно предизвикателство, което ще поема с огромен ентусиазъм.  За мен е чест да приема поканата да се присъединя към екип от изключителни таланти и професионалисти, които са високо конкурентни, решителни и добре позиционирани да уловят новите възможности на съвременния медиен свят. Много се вълнувам и очаквам с нетърпение да стана част от бъдещето на Нова”, коментира Вики Политова.

Вики Политова има над 14-годишен опит в медийния бизнес, по-голямата част от който е в bTV Media Group, където е заемала различни ръководни позиции. Тя е била Генерален директор по продажбите, управляващ директор и главен оперативен директор. От средата на 2011 до началото на 2014 г. Вики Политова е заемала позициите Председател на управителния съвет и Генерален и Изпълнителен директор на bTV Media Group.

Има магистърска степен по „Бизнес администрация” от Университета Линкълн във Великобритания, както и редица специализации в България и чужбина.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ