Дни на отворените врати в СУ за кандидат-студенти

Дни на отворените врати в СУ за кандидат-студенти

Дни на отворените врати в СУ за кандидат-студенти

Софийският университет „Климент Охридски” обявява Дни на отворените врати от днес до 30 април, сряда. Инициативата има за цел да запознае кандидат-студентите с възможностите, които най-старото висше училище в България им предоставя за обучение и се организира от Студентските съвети на факултетите и от Студентския съвет на СУ, съобщиха от Алма матер. Дните на отворените врати ще се състоят в Ректората на Софийския университет (бул. „Цар Освободител“ № 15, от 10:00 до 18 ч.

В рамките на три дни всички желаещи ще могат да получат пълна и точна информация за възможностите за кандидатстване, за бъдещото обучение и професионална реализация.

Целодневно, представители на Алма матер ще отговарят на запитванията на бъдещите студенти и ще им помагат с ориентирането при избор на факултет и специалност. Ще бъде осигурен достъп на всички желаещи да разгледат материалната база - различни компютърни класове, лаборатории, музеи и др., намиращи се на територията на Ректората и във всички останали сгради на университета.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ