До 30 градуса от средата на следващата седмица

До 30 градуса от средата на следващата седмица

До 30 градуса от средата на следващата седмица

Първи летни температури, около 30 градуса ще усетим следващата седмица, обещават синоптиците. Още от утре времето постепенно ще започне да се подобрява, а лятното затопляне ще ни зарадва през втората половина на седмицата.

В следобедните часове днес все още са много вероятни краткотрайни превалявания в цялата страна. От утре, температурите ще започнат да се повишават с по 1-2 градуса на ден, но условията за краткротрайни валежи с гръмотевици ще се запазят. Минималните температури през уикенда ще са от 7 до 12, а дневните - от 17 до 22, 23 градуса.

Повишението на температурите и постепенното стабилизиране на времето ще продължи и в началото на следващата седмица. Преди обяд ще бъде с незначителна облачност или слънчево, а след обяд ще се развива купеста облачност, но вече само на отделни места. В понеделник и вторник около планините, а в средата на седмицата в източните райони, ще превали за кратко.

Дневните температури ще се повишават и към вторник-сряда ще бъдат от 23 до 28 градуса. Според предварителните прогнози, през втората половина на следващата седмица в низините ще отбележим и първите температури около 30 градуса.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ