Крисия мечтае за дует с Кристина Агилера

Крисия мечтае за дует с Кристина Агилера

Крисия мечтае за дует с Кристина Агилера

Българската надежда в Детската Евровизия 2014 – Крисия, мечтае за дует със световната звезда Кристина Агилера. Това сподели тя на пресконференция с журналисти от цял свят в Малта, два дни преди големия финал на конкурса.

Крисия, близнаците Хасан и Ибрахим Игнатова и българският екип разговаряха с медиите, които проявиха невероятен интерес към българското трио. То ще излезе на сцената на конкурса в събота с песента „Планетата на децата“. Хасан и Ибрахим споделиха, че са научили песента само за два часа. А когато са разбрали, че ще представят България на Евровизия, още не са знаели дори какво ще изпълняват. Освен пианото, братята обичат да играят футбол, волейбол и баскетбол в двора на училището си в Шумен.

„Крисия е истинска звезда тук, хората непрекъснато я поздравяват, снимат се с нея и са очаровани от таланта и излъчването й“, споделиха от екипа.

Вчера триото направи поредната репетиция на сцената, на която ще се изяви в събота. Изпълнението на нашите деца е второ поред в конкурсната програма. Стана ясно, че българската делегация е направила още подобрения в разкадровката и мултимедийните екрани, както и нови специални ефекти – фойерверки, въглеродни джетове и комети. Крисия, Хасан и Ибрахим излязоха на сцената с костюмите, с които ще пеят и в събота. Крисия е с ефектна дълга чернобяла рокля и червен колан с панделка. Ибрахим е с бял костюм и свири на черно пиано, а Хасан – с черен костюм и изпълнява акомпанимента си на бяло пиано.

Крисия вече се чувства много по-добре, но още пази гласа си за сериозните репетиции в петък, в които ще покаже целия си потенциал.

Зрителите могат да гледат големия финал на Детската Евровизия на живо от 20:00 часа в събота само по БНТ 1 и БНТ HD. Националната телевизия дава възможност конкурсът да се проследи и онлайн на www.bnt.bg.  А ние стискаме палци и отново призоваваме българите от всяко кътче на планетата за гласуват за малките таланти.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ