Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

"Купи и дари" за пореден път в магазините на Метро в София

102

За поредна година Ротаракт клуб София-Център, част от младежката програма на световната организация Ротари Интернешънъл ще проведе коледната си кампания под добре познатия вече надслов "Купи и дари". По традиция, в рамките на кампанията, доброволци от младежката организация Ротаракт клуб София-Център в партньорство с магазини от веригата Метро в два поредни дни ще набират дарения - хранителни продукти, които след това доставят в домове за деца, лишени от родителски грижи.

Със събраните продукти всяка година младежите доставят радост на малчугани от пет дома за деца, лишени от родителски грижи - ДДЛРГ „Радост“ в с. Дрен, ДДЛРГ „Надежда“ в с. Гурково, ДДЛРГ „с.Доганово” в с.Доганово, ДДЛРГ „Св. Иван Рилски“ в с. Разлив и Дом за сираци "Св. Николай" при манастир "Св. Троица" в с. Нови хан.  Дарения се правят и на голям брой социално слаби семейства.

Тази Коледа кампанията ще се проведе на 18-и декември от 17:00 до 22:00 часа и на 19-и декември от 10:00 до 22:00 часа. в магазините на „METRO“ в гр. София - METRO София 1 и METRO София 2. Ще познаете посланиците на кампанията по червените тениски и широките усмивки, с които ще ви посрещнат на входа на двата магазина. От тях ще получите специално изготвени брошури с подробен списък на продуктите, които може да закупите и дарите в обозначените за целта колички след касите на магазина. С вашия жест и тази Коледа ще се превърне във вълшебна, осигурявайки весели и топли празници за най-малките, вярват ентусиастите от Ротаракт клуб София-Център.

още от Общество
18
Сряда
Септември