Пощенска банка подарява над 11 000 ръчно сплетени мартенички

Пощенска банка подарява над 11 000 ръчно сплетени мартенички

Пощенска банка подарява над 11 000 ръчно сплетени мартенички

Пощенска банка ще поздрави клиенти, партньори и служители за 1 март с над 11 000 ръчно изработени мартеници с пожелание за здраве и благополучие. За изработката на мартениците банката традиционно си партнира с фондации и социални институции за хора в неравностойно положение като дарява финансови средства за изработката. Тази година мартениците са изработени от деца и възрастни хора към фондация „Трета възраст“ в  Русе и сдружение „Бъдеще за децата с увреждания в Казанлък.

Пощенска банка партнира със сдружение „Бъдеще за децата с увреждания“ Казанлък за пета поредна година. Възпитаниците на социалната институция изработват мартенички и картини за коледни картички на банката в специални кръжоци по трудотерапия, които имат важна роля в тяхното развитие. Благодарение на партньорството с банката, сдружението успява да финансира редица дейности от първа необходимост - ремонт на сградата, в която се помещава, както и ежегодния летен терапевтичен лагер за децата в гр. Созопол.

Чрез сътрудничеството на Пощенска банка и фондация „Трета възраст“ от град Русе, възрастните хора успяват да се приобщят в рамките на значима социална дейност. Дарените от Пощенска банка средства помагат за подобряването на условията на центъра, който е един от най-активните в страната. Сръчните плетачки майсторят мартеници за клиентите и служителите на банката за пета поредна година.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ