Пътят Пазарджик-Пловдив затворен заради опасен мост

Пътят Пазарджик-Пловдив затворен заради опасен мост

Пътят Пазарджик-Пловдив затворен заради опасен мост

Част от пътя Пазарджик-Пловдив е затворен заради пропадането на една от носещите колони на моста на река Луда Яна, съобщиха от МВР-Пазарджик.

„Отсечката от Пазарджик в посока Пловдив до разклона за село Мало Конаре ще остане затворена. Обходният маршрут е през село Огняново. По моста над река Луда Яна преминаването не е безопасно. Няма да рискуваме човешки живот и за това отклоняваме всички превозни средства. Призоваваме шофьорите да проявят търпение и да се движат като спазват правилата за безопасност”, съобщи за "Фокус" говорителят на ОД на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той допълни, че докато не бъде извършен щателен оглед на моста на тази част от пътя Пазарджик-Пловдив остава затворена.

Движението по пътя Пловдив-Пазарджик е отклонено през с. Огняново.

Заради инцидента се е образувала километрична опашка от автомобили. Изключително тежка е и обстановката на Околовръстното шосе в Пазарджик. Там се е образувала трикилометрова тапа заради отклоняване на трафика от направлението Пловдив-Пазарджик през село Огняново. Трафикът е изключително натоварен, като неудобство създават и множеството тежкотоварни автомобили, които се движат по това направление. Заради образувалата се „тапа” водачите са изнервени и някои от тях предприемат рискови маневри.

Няма патрули на КАТ „Пътна полиция”, които да регулират движението.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ