София си има нови автори

София си има нови автори

София си има нови автори

От днес всяко дете може да оцвети София в цветовете, в които я вижда и преживява. Плакатът „София за малчугани“ кани децата да се забавляват и открият забележителностите на столицата в цвят. Докато бродят из улиците със своите боички, те ще научат за нови места, а други ще видят по различен начин. Могат да го правят с приятели, а накрая да украсят стаята си с образа на София, в която сградите и улиците носят отпечатъка на собствената им палитра.

Плакатът представлява рисувана карта на София, с размер за оцветяване 70 x 100 см. и поощрява децата да опознаят града, неговите културни паметници и маршрути, и да го споделят с връстници. Децата обичат да оцветяват - проектът им дава възможност да сътворят своя град пъстър, да се включат в живота му и изградят чувство за принадлежност.

При разработването на идеята си, създателите на „София за малчугани“ се водят от ограниченото предлагане на образователни продукти за деца , които да съчетават в себе си развиването на въображение и любопитство през игра.

Плакатът може да бъде намерен в книжарниците „Orange”, „Booktrading”, „Грийнуич”, „Сгъни Хартийка”, „Бард”, Верен”, както и в „Магазинче точка ком”, „Стари Градски”, „Кьоше”, „Ма бейкър”, „MEAT” и в бензиностанциите ОМВ.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ